Főoldal > AKTUÁLIS > Kisbabát vár a szuperszexi Bar Refaeli

Kisbabát vár a szuperszexi Bar Refaeli

babababavárásBar Refaelihasizommodellszupermodellterhesség
0

Írta:

A modell egy „kívánós poszttal” erősítette meg a hírt.

Miután tavaly szeptemberben feleségül ment üzletember kedveséhez, Adi Ezrához, Bar Refaelinek a gyermekáldásra sem kell sokáig várnia: a modell február elején posztolt magáról egy képet Instagramra, amin hamburgert eszik. A képaláírásból pedig kiderül, hogy kisbabát vár, és kívánós.

Sokan már nem is lepődtek meg a hír hallatán, hiszen a 30 éves modell még január elsején tett fel egy képet egy pozitív terhességi tesztről, amiből sokan már majdnem biztosra vették várandósságának hírét, de ezt most hamburgeres „kívánós posztjával” ő is megerősítette.

Férje szerint Bar csodálatos anyuka lesz, mi pedig abban vagyunk biztosak, hogy a babavárás idején is mindent megtesz majd egészsége megőrzése érdekében. A modellről eddig is tudtuk, hogy nemcsak gyönyörű és tudatos, hanem még a helyes étkezésre és a rendszeres sportra is figyel – utóbbiban is kimondottan törekszik a változatosságra, az újdonságok megismerésére.

„Nagy kedvencem a lovaglás, mert imádom a lovakat, és szeretek a szabadban sportolni. Emellett szívesen futok, ellipszistrénerezem, súlyzózom, Krav Magázom” – mondta egy korábbi interjúban. Ám ezeket a sportokat most szinte biztosan kíméletesebb mozgásformákra cseréli majd, kisbabája védelme és egészsége érdekében.

A Krav Maga egyébként egy izraeli önvédelmi és taktikai módszer, és sokak szerint a kick-boxhoz hasonlít leginkább. A Krav Magát kezdetben katonák kiképzése során alkalmazták. Izraelben ez még mindig így van, de az évek során kifejlesztettek civilek számára is alkalmazható technikákat. A Krav Maga nemcsak önvédelmi, illetve harci technikákat jelent, hanem hozzájárul a kondíció javításához is, hiszen az egész testet átmozgatja.

„Az edzések nagyon izgalmasak és változatosak, hiszen többek közt ugrókötéllel, kettlebellel, bokszkesztyűvel és bokszzsákkal is végzünk gyakorlatokat” – árulta el a szupermodell egy korábbi interjúban.

Majd hozzátette, hogy ilyen változatos és kemény edzések mellett nincs szüksége extra diétára, de ha mégis szeretne pár kilót leadni, akkor néhány napig salátán és sovány csirkemellen él. Ezen kívül viszont eszébe sem jutna őrült fogyókúrákkal sanyargatni a testét.

Elmondása szerint azért is szerencsés, mert egészségtelen falatok helyett az egészséges ételeket szereti. „A kedvencem a sushi, de azért én sem vagyok szent: ha sült krumplival kínálnak, garantáltan nem tudok nemet mondani” – mondta egy interjúban.

Hasizmaira a legbüszkébb

„Büszke vagyok a testemre, főleg a hasamra, ami kemény és feszes. Megdolgoztam azért, hogy ilyen legyen” – árulta el a híres modell, amikor korábban arról kérdezték, melyik testrészére a legbüszkébb. Az elkövetkezendő hónapokban viszont alighanem más miatt nézegeti majd a pocakját…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X