Főoldal > AKTUÁLIS > Segíts te is az állatokon!

Segíts te is az állatokon!

adóadományozáskutyamenhelysegítség
0

Írta:

Ha teheted, adód 1 %-ával segíts a menhelyen élő kutyusokon!

Aki nyomon követi az Etyeki Állatvédők Egyesületének tevékenységét, az látja, hogy mindig a pozitív életérzést, a vidámságot, a mosolyt szeretnék közvetíteni, annak ellenére, hogy a valóságban a menhelyezés egy szörnyűséges, szomorú, sötét világ. Olyanoknak kell segíteniük, akik szenvednek, akik rácsok mögé vannak zárva, akik a legkevésbé érdemlik meg: a kutyákon. 

Képeik által, beszámolóik, történeteik által az emberek beláthatnak világukba, mindennapi küzdelmeikbe. Próbálják megosztani a sikereiket, problémáikat, kudarcaikat és szomorúságaikat is.
A nehéz időkben sokan egy emberként állnak ki a menhely dolgozói és az állatok mellett, segítik, anyagilag és lelkileg is támogatják az egyesületet. Ez ad nekik erőt a folytatáshoz, ebből táplálkoznak.

Az elmúlt évben az egyesület maroknyi csapata közel 200 kutyust adott örökbe, menhelyük jelenleg is telt házzal üzemel, ideiglenes befogadóknál is vannak kutyáik.

Nem telik el úgy nap, hogy valaki segítséget ne kérne tőlük. Van aki erőszakos módon, kész tények elé állít és  “különben elaltatjukkal” fenyegetőzik, a legtöbb esetben a felesleges szaporulattól kívánnak megválni az anyagi és lelki terhet az egyesületre hárítva, de vannak csupán olyan állatbarátok, aki nem tudnak elmenni segítségnyújtás nélkül egy-egy kóbor, kivert kutya mellett és az egyesület menhelyét látja a legjobb megoldásnak. Az egyesület minden esetben megpróbál segíteni és felajánl különböző alternatívákat.

Egész évben azon munkálkodnak, hogy a gondozásukba kerültekből a lehető legboldogabb és legmosolygósabb kutyusokat varázsolják, de ezt csak segítséggel tudják megvalósítani. Mindennemű támogatásnak nagyon örülnek, legyen az anyagi, tárgyi vagy kétkezi munka, sétáltatás és ideiglenes befogadás, valamint adóbevallás idején az adó 1%-ának felajánlása!

Adóbevallásod kitöltésekor, ha teheted, jusson eszedbe az Etyeki Állatvédők Egyesülete!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X