Főoldal > AKTUÁLIS > Kábítószer miatt nyomoznak Kate Moss után?

Kábítószer miatt nyomoznak Kate Moss után?

Kate Mossmodellszupermodell
0

Írta:

Kate Moss ügyét már a rendőrség is vizsgálja, de a szupermodell a történtek ellenére is magabiztos és mosolygós maradt.

Magabiztosan, arcán szelíd mosollyal sétáltatta kutyáját Kate Moss – nem sokkal azután, hogy kiderült, a rendőrség is vizsgálja ügyét. Történt ugyanis, hogy a 42 éves szupermodell eladta 2009-es S500-as Mercedesét, amiben a takarítást végző alkalmazott gyanús fehér port talált. Ezen kívül a kocsi kesztyűtartójából egy öngyújtó, zsebkendők, egy flakon víz és egy toll is előkerült.

Természetesen senki nem azt akarja mondani, hogy ezeket a dolgokat Kate tette oda, és arra sem szeretnénk utalni, hogy Kate-nek ismét drogproblémái lehetnek, de az tény, hogy a modellnek korábban meggyűlt a baja a kábítószerrel.

Ha láttad a Daily Mirror magazin 2005. szeptember 15-ei borítóját, biztosan te sem felejtetted el a címlapfotót, amelyen Kate Moss fehér port – feltehetően kokaint – szippant. Ezt sugallja a képaláírás is: Cocaine Kate. Rossz szóviccel élve azt is mondhatnánk, hogy a dolog elég nagy port kavart, de tény, hogy ezt követően a híres modell karrierje végveszélybe került. Olyan világcégek mondták vissza vele az együttműködést, mint a H&M és a Burberry.

De voltak, akik kiálltak mellette, például a Dior és Alexander McQueen, aki egy divatbemutatója után „We love you Kate” (Szeretünk, Kate) feliratú pólóban jelent meg a közönség előtt. Rajongói sem felejtették el a modellt, aki a botrány után elnézést kért mindenkitől, majd 2005 októberében elvonóra ment.

A következő hónapban pedig meghozott egy nehéz döntést: befejezte botrányos kapcsolatát drogfüggő kedvesével, Pete Doherty-vel. Később kibékültek ugyan, sőt, el is jegyezték egymást, de a nagy szerelemnek 2007-ben végleges szakítás lett a vége. A modell ekkor eléggé elveszettnek tűnt, de lassan magánéletét és karrierjét tekintve is újra talpra állt.

A rajongók egy csoportja aggódik, de vannak, akik úgy vélik, ideje végre elfelejteni a múltat, és arra koncentrálni, amit Kate-ből az utóbbi években láttunk. Összeszedettebb, felnőttebben viselkedő hölgy lett belőle, aki az egészségére is jobban odafigyel: hetente legalább négyszer másfél órát sportol. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A szupermodell a jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal igyekszik ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Az étrendjére is jobban figyel, mint régen. Reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús kerül a tányérjára, például grillcsirke vagy hal, amihez köretként sok friss salátát választ. Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

Megint egy playboy-jal jött össze

Akik mégis aggódnak érte, azok elsősorban 28 éves arisztokrata kedvesével, Nikolai von Bismarckkal folytatott kapcsolatát nem nézik jó szemmel, aki igazi playboy, és bizony nem veti meg az élvezeteket. Az ismerősök és a rajongók egy része attól fél, hogy az utóbbi időben tudatosabb Kate-et új szerelme visszaránthatja a féktelen bulik világába – és ennek címén most gondoljon mindenki, amire csak akar.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X