Főoldal > AKTUÁLIS > Kylie Minogue férjhez megy

Kylie Minogue férjhez megy

eljegyzésénekesnőházasságKylie Minogueszerelem
0

Írta:

A 47 éves énekesnőt eljegyezte sorozatsztár kedvese.

Jó páran vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy a szerelemben nem az számít, mióta van együtt két ember, hanem az érzés – és csak az. Alighanem Kylie Minogue és 28 éves kedvese, Joshua Sasse is így érzik, ugyanis a srác már el is jegyezte a világsztárt! Még csak öt hónapja járnak, de a Galavant és a Bűnös utakon című sorozatokból ismert színész számára nem is volt kérdés, hogy gyűrűt húz a nála majdnem 20 évvel idősebb Kylie ujjára.

Ő pedig le sem veszi, sőt, büszkén mutogatja az ékszert – legutóbb London Heathrow repterén kapták őt lencsevégre, ahol a gyűrű csillogását csak az ő boldogságtól sugárzó arcának ragyogása múlta felül.

Azt már csak második pillantásra lehet észrevenni, hogy Kylie egyébként napjainkban is nagyon csinos: korábban is többször hangsúlyozta, hogy szeretne sokáig egészségesen, fitten, kiegyensúlyozottan és boldogan élni. Ennek érdekében mindent megtesz az egészséges táplálkozásért és a rendszeres sportért.

Gyakran nincs ideje hosszú edzésekre, de néhány éve megismerte a Power Plate-et, ami nélkül ma már úgy gondolja, nem tudna élni. „Egy rövid, de intenzív edzés is úgy megdolgoztat, hogy utána csak pihegek. Egyszerűen imádom” – árulta el.

Bár odafigyel arra, mit eszik és mikor, egy dologra mindig törekszik: arra, hogy lehetőleg ne kelljen kihagynia a vacsorát. Úgy véli, ez nemcsak azért jó, mert üres gyomorral nem tudna elaludni, hanem azért is, mert ilyenkor van ideje egy kicsit lazítani, nyugodtan enni, majd az egész napját átgondolni.

Szabadidejében új inspirációkat keres, például barátaival beszélget, rádiót hallgat, vagy olvasással kapcsolódik ki. Egyik kedvence Milan Kundera Halhatatlanság című műve, amely egyetlen mozdulatból születik, egy nő hanyag gesztusából az úszástanára felé.

„A turkálók, piacok is mindig inspirálnak, és persze imádok vásárolni – ilyenkor még az a tudat is olyan jó, hogy nem költöttem sokat, hiszen elég jó áron tudom beszerezni a szuper holmikat” – mondta korábban.

A szexi világsztár tehát korántsem tartozik azon hírességek közé, akik csak és kizárólag drága dizájnercuccokban szeretnek parádézni. Egyik kedvence például az az aranyszínű sort, amit a Spinning Around videoklipjében viselt – ezt fél fontért vásárolta egy londoni piacon.

Botox vagy Pond’s?

A rossz nyelvek szerint Kylie a botox nagy rajongója, de ő azt mondja, szépségtrükkje egy-két üvegcsényi hajolaj és egy kis Pond’s arckrém. Szerintünk viszont a kettő között lehet az igazság: lehet, hogy nem botoxol (vagy már nem), de az biztos, hogy valamiféle kozmetikai kezelésre szüksége lehet ahhoz, hogy bőre 47 évesen is ilyen ragyogó és ráncmentes lehessen. Akármi is az igazság, az énekesnő most is elképesztően jól néz ki.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X