Főoldal > AKTUÁLIS > 7 dolog, ami nélkül Kylie Minogue nem tud élni

7 dolog, ami nélkül Kylie Minogue nem tud élni

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Neked is számos olyan dolog van az életedben, melyekről úgy gondolod,

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Neked is számos olyan dolog van az életedben, melyekről úgy gondolod, ezek nélkül nem tudnál létezni? Nos, ezzel nem vagy egyedül, hiszen szinte mindenkinek megvannak ezek a személyes kis kedvencei – még a sztároknak is.

Kylie Minogue-nak például épp úgy szüksége van a szerelemre, illetve a kedvesével töltött romantikus percekre, mint kedvenc könyvére, régi és új dalaira, vagy egy üvegcsényi hajolajra. Lássuk, mi minden van még az énekesnő életében, ami nélkül úgy érzi, nem tudna meglenni.

Szerelem

A 45 éves világsztár 5 éve van együtt modell kedvesével, Andrés Velencosóval, de szerelmük nem veszített erejéből. Kylie szerint ezt annak köszönhetik, hogy számos boldog emlékük van, és a jövőt is közösen tervezik. „Mindig szánunk időt arra, hogy együtt legyünk. A romantikus pillanatok mindkettőnknek fontosak. Andrés csodálatos férfi” – mondta Kylie.

Vacsi

Bár odafigyel arra, mit eszik és mikor, az énekesnő nem szereti kihagyni a vacsorát. Úgy véli, ez nemcsak azért jó, mert üres gyomorral nem tudna elaludni, hanem azért is, mert ilyenkor van ideje egy kicsit lazítani, nyugodtan enni, majd az egész napját átgondolni.

Power Plate

A szexi sztárnak gyakran nincs ideje hosszú edzésekre, de néhány éve megismerte a Power Plate-et, ami nélkül ma már úgy gondolja, nem tudna élni. „Egy rövid, de intenzív edzés is úgy megdolgoztat, hogy utána csak pihegek. Egyszerűen imádom” – árulta el.

kylie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Új dallamok

Ellazuláshoz, inspirációként vagy akár utazásai során is szeret új előadók zenéivel ismerkedni. Egyik kedvence Carly Rae Jepsentől a Call Me Maybe című dal, de gyakran a rádiót hallgatva szeret bele egy-egy számba.

kundera.jpg ()Kedvenc könyve

Ha kicsit több ideje van, olvasással kapcsolódik ki. Egyik kedvence Milan Kundera: Halhatatlanság című műve, amely egyetlen mozdulatból születik, egy nő hanyag gesztusából az úszástanára felé. Ugye, érdekesen hangzik?

Turkálók, piacok

Kylie nem tartozik azon hírességek közé, akik minden egyes ruhadarabjukat dizájnerektől szerzik be, sőt, olykor kifejezetten élvezi, ha olcsón vehet turkálós és piacos holmikat. Egyik kedvence az az aranyszínű sort, amit a Spinning Around videoklipjében viselt – ezt fél fontért vásárolta egy londoni piacon.

ponds.jpg ()Krém és olaj

Bár a rossz nyelvek szerint a botox nagy rajongója, Kylie azt mondja, szépségtrükkje egy-két üvegcsényi hajolaj és egy kis Pond’s arckrém. Akármi is az igazság, az énekesnő 45 évesen is elképesztően jól néz ki.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X