Főoldal > AKTUÁLIS > 22 éves modellel hempereg Kylie Minogue

22 éves modellel hempereg Kylie Minogue

diétafogyásfogyókúragasztroKylie Minoguesztártáplálkozás
0

Írta: and

Úgy tűnik, Kylie Minogue gyengéi a fiatalabb modell pasik – legutóbbi egy 22 éves, félmeztelen modell sr&

Úgy tűnik, Kylie Minogue gyengéi a fiatalabb modell pasik – legutóbbi egy 22 éves, félmeztelen modell srác mellkasán pihegve kapták őt lencsevégre. A kép persze csak egy fotózás kedvéért készült el, melyet az egyik híres magazin ausztrál kiadása szervezett, de a fotók azért elég szexire sikerültek. 
 

Kylie csodásan néz ki a magazinban, és bizony mi azonnal elfelejtettük, hogy 45 éves, vagyis több mint kétszer annyi, mint az a modell ikerpár, akikkel a fotózáson dolgozott. Jordan és Zac Stenmark láthatóan teljesen odavoltak a világsztárért, és a vele töltött órák alatt annak biztosan nem számoltak utána, hogy a híresség akár a mamájuk is lehetne… 

A fotózással és címlappal egyébként nemcsak a magazin 15. születésnapját ünnepelték, hanem azt is, hogy Kylie hazatért Ausztráliába, hogy will.i.ammel, Joel Maddennel és Ricky Martinnal a Voice negyedik zsűritagja lehessen. 

Az énekesnő nagyon élvezi a tehetségkutatóban folyó munkát, és azt, hogy segíthet a feltörekvő énekeseknek. Közben pedig egy mini sorozatnak köszönhetően egy kicsit visszatekint saját ifjúságára: arra az időszakra, amikor 21 évesen összejött az INXS azóta elhunyt frontemberével, Michael Hutchense-szel. 

„Akkoriban mindent meg akartam tapasztalni, és el sem tudnék képzelni jobb embert, akivel elindulhattam volna csodás világunk megismerése felé” – nyilatkozta, sejtelmesen hozzátéve, hogy elég sok mindenben az énekes volt számára az első. 

Azóta persze tudja, hogy úgy kell megőriznie az emlékeit, hogy közben nem élhet a múltban, hanem bizony a jövőjére is gondolnia kell. Szeretne sokáig egészségesen, fitten, kiegyensúlyozottan és boldogan élni, ennek érdekében mindent megtesz az egészséges táplálkozásért és a rendszeres sportért. 

Gyakran nincs ideje hosszú edzésekre, de néhány éve megismerte a Power Plate-et, ami nélkül ma már úgy gondolja, nem tudna élni. „Egy rövid, de intenzív edzés is úgy megdolgoztat, hogy utána csak pihegek. Egyszerűen imádom” – árulta el. 

Bár odafigyel arra, mit eszik és mikor, egy dologra mindig törekszik: arra, hogy lehetőleg ne kelljen kihagynia a vacsorát. Úgy véli, ez nemcsak azért jó, mert üres gyomorral nem tudna elaludni, hanem azért is, mert ilyenkor van ideje egy kicsit lazítani, nyugodtan enni, majd az egész napját átgondolni. 

kylie2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Szabadidejében új inspirációkat keres, például barátaival beszélget, rádiót hallgat, vagy olvasással kapcsolódik ki. Egyik kedvence Milan Kundera Halhatatlanság című műve, amely egyetlen mozdulatból születik, egy nő hanyag gesztusából az úszástanára felé. 

„A turkálók, piacok is mindig inspirálnak, és persze imádok vásárolni – ilyenkor még az a tudat is olyan jó, hogy nem költöttem sokat, hiszen elég jó áron tudom beszerezni a szuper holmikat” – mondta korábban. 

A szexi világsztár tehát korántsem tartozik azon hírességek közé, akik csak és kizárólag drága dizájnercuccokban szeretnek parádézni. Egyik kedvence például az az aranyszínű sort, amit a Spinning Around videoklipjében viselt – ezt fél fontért vásárolta egy londoni piacon. 

Kylie szépségtitkaBár a rossz nyelvek szerint a botox nagy rajongója, Kylie azt mondja, szépségtrükkje egy-két üvegcsényi hajolaj és egy kis Pond’s arckrém. Akármi is az igazság, az énekesnő 45 évesen is elképesztően jól néz ki.

Fotó: Profimedia – Red Dot



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X