Főoldal > AKTUÁLIS > Felfújta a szél Katalin hercegné szoknyáját

Felfújta a szél Katalin hercegné szoknyáját

brit királyi párházaspárKatalin hercegnéVilmos herceg
0

Írta:

A brit hercegi pár indiai látogatásán a nyári szél is gondoskodott az izgalmakról.

Nemcsak a 38 fokos hőséggel, hanem a széllel is meg kellett birkóznia Katalin hercegnének, amikor április közepén Indiába látogatott férjével. A hercegné 1700 angol fontot érő fehér, Emilia Wickstead által tervezett ruhájának ugyanis állandóan alákapott a szél, és fel akarta libbenteni a szoknyarészt, ami ellen Katalin a kezeivel próbált védekezni.

Végül a nagyobb villantást megúszta, de az egész ügy elég kellemetlen volt számára, lévén, hogy a ruha leginkább akkor akart Marilyn Monroe-sat játszani a széllel, amikor a brit hercegi pár India háborús hőseinek emlékművénél rótta le kegyeletét.

Fellibenő szoknya ide vagy oda, az most is bárkinek feltűnhetett, hogy Katalin hercegné továbbra is őrzi vékony alakját. Ezt részben az egészséges étkezésnek köszönheti, másrészt pedig annak, hogy imád sportolni.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, a gyephokit, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Márciusban pedig egy szintén kedves hobbijának, a síelésnek hódolt, ahová férjével most először a gyerekeiket is magukkal vitték.

Ami pedig az étrendjét illeti, első várandóssága után valószínűleg második terhessége során is lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát, ha ezekhez volt kedve. Vékony alakját elnézve azonban több mint valószínű, hogy ismét szigorúbb önmagához, és gyakran ismét csak sovány húst eszik salátával.

Terhességei alatt visszavett a tempóból

Bár a mozgás szerelmese, a hercegné várandósan azért nem diktált olyan feszített tempót az edzéseket illetően. Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X