Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegné síszerelésben is fantasztikusan néz ki

Katalin hercegné síszerelésben is fantasztikusan néz ki

házasságKatalin hercegnéKate MidletonsíelésszerelemVilmos herceg
0

Írta:

Édes fotók Katalin hercegné családi síeléséről

György herceg és kishúga, Sarolta hercegnő először hancúroztak együtt a hóban a brit hercegi család néhány nappal ezelőtti kirándulásán – írják külföldi lapok. Katalin hercegné és Vilmos herceg a francia Alpokban töltött pár napot, ahol síeléssel és nagy sétákkal múlatták az időt, sőt, egy kis fényképezkedésre is sort kerítettek.

A fotókat akkor hozták nyilvánosságra, amikor hazaértek Angliába, és a képeken szerintünk jól látszik, mennyire örültek gyerekeik a hónak – főleg a kétéves György herceg. 10 hónapos hugicája eleinte fenntartásokkal szemlélte a nagy fehérséget, de később már ő is jobban lelkesedett.

Katalin és Vilmos is remekül érezték magukat, és valószínűleg nemcsak a fényképezés miatt mentek bele abba, hogy hógolyózzanak egy kicsit. Mielőtt gyerekeik születtek, a pár minden évben járt együtt síelni, és a People magazin azt írja, legkorábbi közös képeik is egy síelős kiruccanáson készültek.

Katalinról köztudott, hogy nagyon szeret síelni, de tulajdonképpen szinte minden mozgásformát örömmel kipróbál, mert imád sportolni. Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, a gyephokit, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti.

Ami pedig az étrendjét illeti, valószínűleg második terhessége során is lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát, ha ezekhez volt kedve. Vékony alakját elnézve azonban több mint valószínű, hogy ismét szigorúbb önmagához, és gyakran ismét csak sovány húst eszik salátával.

Terhességei alatt visszavett a tempóból

Bár a mozgás szerelmese, a hercegné várandósan azért nem diktált olyan feszített tempót az edzéseket illetően. Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X