Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg babát vár? Íme, az igazság Katalin hercegnő terhességéről!

Tényleg babát vár? Íme, az igazság Katalin hercegnő terhességéről!

diétafogyásfogyókúragasztroKatalin hercegnőtáplálkozás
0

Írta: and

Nem egyszer láttunk-hallottunk már olyat, hogy egy kisbaba születése után gyorsan jött a következő csemete

Nem egyszer láttunk-hallottunk már olyat, hogy egy kisbaba születése után gyorsan jött a következő csemete is a családban. Nos, az utóbbi hetekben azt pletykálták, Vilmos herceg és Katalin is hamarosan újabb királyi babával örvendezteti meg a világot, de férje nemrég tisztázta a híreszteléseket.

A hercegi pár Szent Patrik napja alkalmából látogatta meg az Ír Gárda első zászlóalját, és ott jól elbeszélgettek az érdeklődőkkel – ekkor került szóba az is, hogy esetleg már a következő királyi csemete is úton van.

„Talán majd egy szép napon… egyelőre egy baba épp elég nekünk” – válaszolta Vilmos herceg. Az egyik fültanú állítása szerint azt is hozzátette, hogy amint idejük engedi, ismét elgondolkodnak a családbővítésen, de most bőven elég dolguk van teendőik és a héthónapos kisfiuk miatt is. 

A kissrác persze máris nagy vagány, és igazi világutazó. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, György herceget nemrég a Karib-tengeri Mustique szigetére is magával vitte az anyukája: a csöppség első családi nyaralására Kate szülei, Carole és Michael, illetve testvére, Pippa is velük tartottak. Az utazáson készült képek tanúsága szerint a hercegnő boldogan ölelte magához gyermekét, és még egyszerű, kényelmes szettjében is ellenállhatatlannak tűnt.

Kate persze anyukaként is ügyel az étrendjére, de még ennél is fokozottabban odafigyelt diétájára, amikor az esküvőjére készült, majd a királyi család új tagjaként is fegyelmezetten viselkedett az asztalnál: kis adagokat evett mindenből, és igyekezett főleg egészséges, tápláló ételeket fogyasztani.

Várandósan lazított egy kicsit a diétáján: a sok saláta és sovány hús mellett megengedett magának egy kis kényeztetést. Kedvenc nasijának, a gumimaciknak nem tudott ellenállni, és akkor is ritkán mondott nemet, ha étcsokival vagy süteményekkel kínálták.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Egy külföldi magazin szerint várandósan a súlyzós gyakorlatokat és a kimerítő kardiózást is kímélőbb mozgásformákra cserélte. Így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett egy kicsit befelé is figyelni: meditált, megszerette a kismamajógát, amit nagy pocakkal is űzött. Ezeknek köszönhetően terhessége során végig aktív, kiegyensúlyozott volt, és a szülés után talán könnyebben kezdte újra a sportolást. 

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, illetve a síelés nagy rajongója is.

Diana lesz a kislányuk neve?

A hercegi pár nem titkolja, hogy mindketten nagy családot szeretnének, ezért valószínűleg hamarosan elgondolkodnak a családbővítés lehetőségén, és egyesek szerint ha kislányuk születik, Dianának neveznék majd el, Vilmos és Harry tragikus balesetben elhunyt anyukája után. Kate korábban elmondta a sajtónak, hogy öt éven belül három királyi csemetét szeretne. De azt is elárulta, hogy kisfiuk, György herceg születése után egy-két évig szeretne csak első gyerekére koncentrálni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X