Főoldal > AKTUÁLIS > Celine Dion őszinte szavai férje elvesztéséről

Celine Dion őszinte szavai férje elvesztéséről

Celine Dionénekesnőférjgyászházasságsztár
0

Írta:

Végre nyilatkozott a 48 éves énekesnő.

Celine Dion hónapokkal ezelőtt vesztette el a férjét, René Angelilt, aki torokrákban hunyt el, és szinte napokon belül a híres énekesnő testvére, Daniel Dion is elhunyt. Ilyen veszteséggel nagyon-nagyon nehéz lehet megbirkózni, és feldolgozni a történteket, illetve felkészülni a szerettei nélkül töltendő évekre… ez vár most Celine-re is, aki a People magazinnak beszélt férje elvesztéséről.

Az énekesnő nem tagadja, hogy miután René harmadszor is rákos lett, egyikük sem tudott már úgy hinni a gyógyulásban, mint előtte. „Nem vagyok az az ember, aki képes azt mondani: túl fogja élni” – mondta a növekvő reménytelenséget érzékeltetve a világsztár, aki egy évre szabadságolta magát, hogy férjével lehessen. A vele készült videóinterjúban azt is elmesélte, hogy az utolsó időszakban sok mindent leírt, majd megvalósított, amit férje szeretett volna.

„Nagyon hosszú utazás volt. Ezalatt valahogy mégis reményben éltünk – annak ellenére, hogy egyre inkább tudtuk, nincs remény” – mondta, majd hozzátette, hogy annak örül, hogy férje már nem szenved. „Nem nélküle kell most élnem, hanem vele, csak másképp” – vélekedett, hozzátéve, hogy René minden erejét itt hagyta neki, hogy egyedül is boldogulni tudjon, de ez ennek ellenére is nagyon nehéz.

Ami pedig gyermekeiket, a 15 éves René Charles-t és az öt éves ikreket, Nelsont és Eddy-t illeti, Celine elmondta, hogy René halála után együtt emlékeztek rá, de ez nem a halál és a veszteség megéléséről szólt, hanem az élet ünnepléséről. „Nem akarok apjuk helyett apjuk lenni, hanem a mamájuk – de ebben a szerepemben a lehető legjobb szeretnék lenni” – mondta.

Celine azt sem tagadja, hogy családja mellett most is a munka a fő mentsvára: nyáron európai turnéra indul, szeptembertől pedig újra visszatér Las Vegasba. Az élet megy tovább, neki pedig meg kell tanulnia másképp élnie – úgy, hogy nem beszélheti meg mindennapi dolgait azzal az emberrel, akit 12 évesen ismert meg, és később a menedzsere lett. Egymásba szerettek, Celine élete szerelmének nevezte Renét, és 21 évnyi házasság adatott meg nekik.

Bár most sokan aggódnak, mert a vékony énekesnő tovább fogyott férje halála után, Celine azonban igyekszik odafigyelni arra, hogy rendesen egyen. Elsősorban a gyerekei, másrészt saját maga miatt is, és persze azért, hogy minden feladatát teljesíteni tudja egy-egy zsúfolt napon is.

„Nem vagyok képes csupán salátán és nyers zöldségeken élni, hiszen aktív, dolgozó anyukaként tápláló ételekre van szükségem, melyek egész napra energiával látják el a testem” – nyilatkozta korábban, hozzátéve, hogy fogyókúrázni nem tud, és nem is akar.

„Persze, nem tagadom, hogy azt azért megnézem, miből mennyit eszem, de nem diétázom” – mondta. Majd hozzátette, hogy az egész napos rohanás után edzeni nincs ideje, viszont egy-egy szabadnapot szívesen fordít golfozásra, ami testének és lelkének is jól esik.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X