Főoldal > AKTUÁLIS > Celine Dion ruhája kioldódott a színpadon

Celine Dion ruhája kioldódott a színpadon

Celine Diondiétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Amikor Celine Dion színpadra lépett a The Voice amerikai szériájának döntőjében, néhányan

Amikor Celine Dion színpadra lépett a The Voice amerikai szériájának döntőjében, néhányan azt gondolhatták, hogy a vendégfellépő divatbaki áldozata lesz. Az eseményre választott ruhája ugyanis úgy tűnt, kioldódott rajta elől, így a fehérneműje is láthatóvá vált.

A helyzet azonban egész más volt: a csipke felsőrésszel és ezüst kapcsokkal készült, fekete Versace ruha szándékosan festett úgy, mintha kioldódott volna a világsztáron. Célját mindenesetre elérte: a közönség és a tévénézők sem tudták levenni a szemüket viselőjéről.

A híresség bátran és büszkén mutatta meg szuper alakját, illetve szép, hosszú lábait ebben a különleges szabású ruhában. Sőt, egy brit bulvárlap újságírója szerint annyira jól nézett ki, hogy még a feleennyi idős nők is megirigyelhették – talán erre is vonatkozott az Incredible, vagyis Hihetetlen című dal címe, amit Ne-Yóval adott elő a tehetségkutató műsor döntőjében.

Celine Dion valóban hihetetlenül néz ki: alakjára pillantva nem mondanánk meg, hogy már jócskán a negyedik iksz felett jár, sem pedig azt, hogy háromgyerekes anyuka: legidősebb fia, René Charles 12 éves, az ikrek, Eddy és Nelson pedig háromévesek.

A sztáranyuka 2010 októberében adott életet ikerfiainak, akikre férjével és nagyfiukkal együtt már nagyon vártak. Ezt követően teljesen átadta magát a rég várt boldogságnak, és sokak által irigyelt alakjának visszanyerését sem sürgette.

„Nem érdekel az alakom, egy kicsit sem foglalkozom azzal, hol vannak rajtam pluszkilók. Diétázni pedig nem tudok, és nem is akarok, hiszen szoptatom a kisbabáimat” – mondta alig egy hónappal fiai születése után.

celine2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 2011 februárjában rendezett Oscar gálán viszont ámulatba ejtette a világot, hiszen vékony volt, szexi és sugárzóan boldog. „Nincs ebben semmi trükk. Anyuka vagyok, aki ráadásul nem egy, hanem két kisbabát lát el. Nem csoda, ha gyorsan leolvadtak rólam a kilók. Egyébként is szerencsésnek mondhatom magam, hiszen sosem voltam hízásra hajlamos” – magyarázta egy interjúban.

A 45 éves énekesnő nem titkolja, hogy rendesen eszik, hiszen enélkül képtelen lenne egy-egy zsúfolt nap minden egyes programját végigcsinálni. „Nem vagyok képes csupán salátán és nyers zöldségeken élni, hiszen aktív, dolgozó anyukaként tápláló ételekre van szükségem, melyek egész napra energiával látják el a testem” – nyilatkozta korábban.

„Persze, nem tagadom, hogy azt mindig megnézem, miből mennyit eszem, de nem diétázom” – mondta. Majd hozzátette, hogy az egész napos rohanás után edzeni nincs ideje, viszont egy-egy szabadnapot szívesen fordít golfozásra.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X