Főoldal > AKTUÁLIS > Olivia Wilde bikinis terhespocakot villantott

Olivia Wilde bikinis terhespocakot villantott

bikinigyerekJason SudeikisOlivia Wildeszínésznőterhesség
0

Írta:

A színésznő Hawaii-on nyaral vőlegényével és kisfiukkal.

Még csak néhány hete tudjuk, hogy második gyermekét várja, de Olivia Wilde a nagy hír után máris babapocakot villantott. Május elején egy korai nyaraláson járt vőlegényével, Jason Sudeikisszel és kétéves kisfiukkal, Otissal, méghozzá a festői Maui-n. És hát a helyszínválasztás miatt nem is viselhetett mást, mint bikinit, amiben tökéletes célpontot jelentett a szenzációs képekre vadászó lesifotósoknak.

Szerintünk Olivia gyönyörű kismama, aki valószínűleg egy kicsit lazít diétáján, amíg második kisbabáját várja. „Nem vagyok nagyon szigorú magammal, de ha mondjuk egy filmszerepre készülök, akkor kicsit más a helyzet” – mondta régebben, talán a Tron: Örökség című mozira utalva, amiért szigorú edzéstervhez tartotta magát, és étrendjén is változtatott.

„Általában ha gyorsan le kell dobnom pár kilót, nem iszom alkoholt, és nem iszom kenyeret” – mondta a színésznő, aki egy külföldi weboldal értesülései szerint a forgatás idején szinte bármit megadott volna egy pohár finom borért és egy tányérnyi isteni olasz tésztáért.

Mivel vegetáriánus, egyébként is nagyon figyel arra, mit eszik: egyik kedvenc étele a bolognai spagetti, amit természetesen vega verzióban készít el, saját receptje szerint. Ebbe általában gombát, cukkinit, répát, fokhagymát, friss bazsalikomot, petrezselyemzöldet, oregánót és rozmaringot is tesz. A színésznő legszívesebben olyan alapanyagokat használ fel, amelyek a közeli piacról, vagy épp saját kertjéből származnak.

A kiadós lakomákat Olivia szereti lemozogni: bár elmondása szerint nem a sport megszállottja, nagyon élvezi a spinning órákat a lakása közelében lévő edzőteremben, de szeret jógázni, Pilates-re vagy karate-órákra járni, illetve túrázni is, ahová két kutyája is gyakran elkíséri. Most viszont azt mondja, örömmel cseréli kíméletesebb mozgásformákra ezeket, és persze mindenből ehet egy kicsit, amit csak megkíván.

Keményen edzett a Tron: Örökség című mozira

Amikor megkapta a Tron: Örökség című moziban Quorra szerepét, Olivia Wilde talán még nem is sejtette, milyen kemény próbatétel előtt áll, hiszen a szerepre elképesztő felkészülésen kellett keresztülmennie. „Személyi edző segített a felkészülésben. Heti 5-6 alkalommal iktattam be egy-egy órányi kardio edzést, emellett heti háromszor súlyzós gyakorlatokat végeztem, és szintén heti három alkalommal harcművészeti- és küzdősport-elemekben gazdag edzés várt rám” – nyilatkozta a gyönyörű színésznő egy külföldi magazinnak.

A Doktor House és a Narancsvidék című sorozatok 32 éves sztárja szerint azonban nemcsak az jelentett komoly kihívást, hogy sokak által irigyelt alakját még szuperebbé formálhassa, hanem az is, hogy ezt az álomalakot meg kellett tartania, hiszen testhez simuló, különleges jelmezén később nem tudtak alakítani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X