Főoldal > AKTUÁLIS > Hogy csinálta? Szülése után is szupervékony Olivia Wilde

Hogy csinálta? Szülése után is szupervékony Olivia Wilde

diétaétrendfitneszfogyásgasztrosztárszüléstáplálkozásterhességtrend
0

Írta: and

A Doktor House című sorozat legszexisebb csaja, Olivia Wilde kisfia születése után pár héttel már &

A Doktor House című sorozat legszexisebb csaja, Olivia Wilde kisfia születése után pár héttel már úgy vonult fel egy vörösszőnyeges rendezvényen, mintha nem is lett volna várandós, törékeny alakját bármelyik tini megirigyelhetné. Mondjuk nem csoda, a kisfiú születése előtt pár órával Olivia még vígan táncolt vőlegényével, Jason Sudeikis-szel, és terhessége alatt is rendszeres járt Pilates és soulcycle órákra. Ez utóbbi magyar elnevezése a lélekspinning. A lényege, hogy a spinning óra gyertyafénynél, félhomályban történik, miközben a tréner különféle biztató mondatokkal növeli a résztvevők önbecsülését.

olivia2.jpg ()

Olivia az étkezésére is nagyon odafigyel. 12 éves kora óta vegetáriánus, de mára már a halról is lemondott, sőt, olasz férjétől való válása után a tésztafélék fogyasztását is felfüggesztette. A vegán étkezést nem mindig egyszerű betartani, de állítása szerint azóta lelkileg és fizikálisan is sokkal jobban érzi magát, és a bőre is sokkal egészségesebb lett. Mindemellett a színésznő nem tartozik azok táborába, akik rettegnek a szénhidrátoktól vagy a gluténtól.

A tudatos és mértékletes táplálkozás mellett Olivia odafigyel, hogy rendszeresen igyon vizet, és naponta legalább 8 órát aludjon – bár ez utóbbi kisbabája miatt most nem biztos, hogy kivitelezhető számára.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X