Főoldal > AKTUÁLIS > A „csúnya” szupermodell már nem is akar szép lenni?

A „csúnya” szupermodell már nem is akar szép lenni?

Lara Stonemodellszépségszupermodell
0

Írta:

Lara Stone-t fáradtan és nem túl csinosan fotózták le.

Sokan úgy vélik, hogy egy modellnek nem szépnek, hanem érdekesnek kell lennie – főleg most, a közösségi média korában (egy-egy remek poszttal több ezer követőt is lehet nyerni, ha valaki ügyes). Nos, valószínűleg Lara Stone esete is ezt támasztja alá, ugyanis a 32 éves holland szupermodell az emberek többsége szerint nem nevezhető klasszikus szépségnek, sőt, egyesek szerint kimondottan csúnya (ez szerintünk azért kicsit erős…), de ő mégis évek óta keresettnek számít a modellszakmában. És persze az is hír, hogy kivel randizik, és hol fotózzák le.

Lara legutóbb egy menő londoni klubban, a Chiltern Firehouse-ban járt, ahonnan egy barátnőjével távozott, méghozzá sportos öltözékben (egyesek azt mondják, csoda, hogy az elegáns helyre beengedték így), és elég nyúzottan. Talán már annyira unja a kritikákat, hogy nem is akar szép lenni? Mindenesetre a kommentelőktől most is megkapta a magáét: „nem is értem, ez a nő hogy lehet modell?!”, „elég furcsán néz ki”, és a végére egy igazán gonosz hozzászólás: „az exe, David Walliams nőnek öltözve sokkal vonzóbb, mint ő”.

Mások persze megvédik Larát, mondván, hogy aki olyan divatházakkal dolgozik együtt sikeres kampányokon, mint például a Calvin Klein, a Louis Vuitton, a Max Mara, a Prada vagy a Versace, annak igenis helye van a modellszakmában. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a szuper alakot is elérte és megtartotta.

Bár a 32 éves világsztár elismeri, hogy korábban mindent megtett a minél soványabb alakért: fogyasztó tablettákat szedett, illetve sokáig nem tudott leszámolni rettegett démonával, az alkohollal sem. Ennek azonban mára vége, hiszen belátta, hogy csak egészségesen lehet boldog és tartósan sikeres is.

A diétákkal kicsit tovább kísérletezett: kipróbált egy olyan étrendet, melynek értelmében napi 1400 kalóriát fogyasztott, elsősorban sovány proteint, friss zöldségeket, salátákat és gyümölcsöket, illetve egy ideig a mediterrán diétát is követte.

A fogyni akarásért sokan Lara esetében is a modellszakma olykor elképesztő követelményeit okolják, hiszen a 34-36-os méretű ruhákat hordó holland szupermodell is gyakran megkapta már, hogy milyen kövér. Ezen sokáig változtatni akart, küzdve a nullás méretű, zörgő csontú lányokkal a megrendelők kegyeiért. Később viszont úgy döntött, hogy mindez felesleges, és senki kedvéért nem hajlandó sanyargatni magát.

Manapság a 178 cm magas modell már az egészséges táplálkozást helyezi a fókuszba, és ha csak teheti, sportol is valamit. A sok munka és az anyai teendők mellett kevés ideje jut a mozgásra, de amikor csak teheti, jógázik. Ez a mozgásforma nemcsak azért lett a kedvence, mert átmozgatja és hajlékonyabbá teszi egész testét, hanem azért is, mert lelkét és szellemét is egyensúlyba hozza.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X