Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi nőies alakját a szupermodell Lara Stone

Így őrzi nőies alakját a szupermodell Lara Stone

diétafogyásfogyókúra
0

Írta: and

Lara Stone-t ma már nemcsak a világ egyik legkeresettebb és legjobban kereső modelljeként tartják számon, hanem olyan nőként is, akivel a legtöbb fiatal lány bármikor szívesen cserélne. Ez nem is csoda, hiszen a holland modellnek nemcsak a mesés karrier jött össze, olyan divathazákkal működve együtt, mint például a Calvin Klein, a Louis Vuitton, a Max […]

Lara Stone-t ma már nemcsak a világ egyik legkeresettebb és legjobban kereső modelljeként tartják számon, hanem olyan nőként is, akivel a legtöbb fiatal lány bármikor szívesen cserélne.

Ez nem is csoda, hiszen a holland modellnek nemcsak a mesés karrier jött össze, olyan divathazákkal működve együtt, mint például a Calvin Klein, a Louis Vuitton, a Max Mara, a Prada vagy a Versace, hanem a szuper alakot is elérte és megtartotta.

Bár a 28 éves világsztár elismeri, hogy korábban mindent megtett a minél soványabb alakért: fogyasztó tablettákat szedett, illetve sokáig nem tudott leszámolni rettegett démonával, az alkohollal sem. Ennek azonban mára vége, hiszen belátta, hogy csak egészségesen lehet boldog és tartósan sikeres is.

A diétákkal kicsit tovább kísérletezett: kipróbált egy olyan étrendet, melynek értelmében napi 1400 kalóriát fogyasztott, elsősorban sovány proteint, friss zöldségeket, salátákat és gyümölcsöket, illetve egy ideig a mediterrán diétát is követte.

lara2.jpg ()A fogyni akarásért sokan Lara esetében is a modellszakma olykor elképesztő követelményeit okolják, hiszen a 34-36-os méretű ruhákat hordó holland szupermodell is gyakran megkapta már, hogy milyen kövér.

Ezen sokáig változtatni akart, küzdve a nullás méretű, zörgő csontú lányokkal a megrendelők kegyeiért. Később viszont úgy döntött, hogy mindez felesleges, és senki kedvéért nem hajlandó sanyargatni magát.

Manapság a 178 cm magas modell már az egészséges táplálkozást helyezi a fókuszba, és ha csak teheti, férjével, a britek egyik kedvenc nevettetőjének tartott David Walliamsszel tölti az idejét: vacsoráznak, nagyokat beszélgetnek és relaxálnak.

Larának kevés ideje jut a mozgásra, de amikor csak teheti, jógázik. Ez a mozgásforma nemcsak azért lett a kedvence, mert átmozgatja és hajlékonyabbá teszi egész testét, hanem azért is, mert lelkét és szellemét is egyensúlyba hozza.

Forrás: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X