Főoldal > AKTUÁLIS > Liv Tyler megmutatta újszülött kislányát

Liv Tyler megmutatta újszülött kislányát

babaLiv Tylerszínésznőterhességújszülött
0

Írta:

A híresség már haza is vitte kisbabáját a kórházból.

Liv Tyler nemrég azzal viccelődött, hogy két éve egyfolytában terhes – és ha belegondolunk, ez így igaz. Hiszen vőlegényével, David Gardnerrel 17 hónapja még kisfiuk, Sailor Gene születésének örültek, július 8-án pedig kislányuk, Lula Rose is megérkezett.

A baba születését két nappal később tudatták a világgal, épp úgy, ahogy mostanában trendi: az Instagramon. A 39 éves anyuka egy csodaszép fekete-fehér fotót osztott meg a babáról, aki apukája mellkasán pihen, és a nevét is elárulta, majd David Gardner is posztolt a kicsiről.

A gyönyörű, és nem mellesleg nagyon szép nevű kisbabát még aznap hazavitte a család New York-i otthonukba, a kórházból egy horgolt takaróval letakarva távozott a csöppség. Azt nem tudjuk, otthon a bátyjai közül ki várta jobban: a 17 hónapos Sailor Gene, a 11 éves Milo (Liv Tyler előző kapcsolatából) vagy Gray, aki Gardner előző kapcsolatából született.

Egy dolog biztos: Liv nagyon boldog, hogy végre megszületett a kislányuk, és egyelőre talán nem tervez újabb babát – főleg, mert a család egy hatalmas közös kalandra készül: hamarosan több időt fognak Londonban tölteni. A szülőknek meggyőződése, hogy a fiúknak és újszülött kislányuknak is jót tenne egy kicsivel több stabilitás, mivel sokat ingáznak, így a következő iskolaévtől erre törekszenek majd.

Liv pedig valószínűleg hamarosan elkezdi a várandóssága alatt felszedett kilók elleni harcot, bár ahogy elnézzük, nem lesz nehéz dolga, hiszen most is remekül néz ki. Így nem kell diétáznia, sem a sportot túlzásba vinnie. De nem kell aggódnunk, szerencsére nagyon is egészségesen áll ezekhez a kérdésekhez.

„2004 decemberében, amikor megszületett a kisfiam, Milo, már nem az alakom vagy a karrierem voltak a legfontosabb dolgok az életemben, hanem kizárólag a gyermekemre akartam gondolni. Így abbahagytam a diétázást, és az étkezések miatti folytonos aggódást” – árulta el.

Ha viszont olykor felszalad rá néhány kiló, akkor a színésznő David Kirsch amerikai fitneszguru és életmód tanácsadó „csodadiétáját”, a New York diétát veti be. Ez egy speciális, háromfázisú étrendből áll, amihez persze elengedhetetlen a testmozgás is. Ez a módszer folyamatosan pörgésben tartja az anyagcserét, ami könnyebbé teszi a kalóriák elégetését, az eredményt pedig könnyebb megtartani.

A program legnehezebb része az első két hét. Itt az a lényeg, hogy drasztikusan csökkenteni kell a szénhidráttartalmú ételeket, így az édességekről, gyümölcsökről, kenyér és tésztafélékről, rizsről, cukorról és az alkoholról is le kell mondani. De bátran lehet halat, sovány húsokat, tojásfehérjét és zöldségeket fogyasztani.

A második két hétben marad az alacsony kalória- és szénhidrátbevitel, illetve az alacsony zsírtartalmú ételek fogyasztása, de itt már nem kell annyira szigorúan megvonni ezeket magunktól. A teljes változás pedig a harmadik kéthetes periódussal jön el, amikor vissza lehet térni a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásra, a mértékletesség elvét is szem előtt tartva.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X