Főoldal > AKTUÁLIS > Liv Tyler teste ilyen a szülés után

Liv Tyler teste ilyen a szülés után

alakbababikinicsaládétkezésfogyásgyermekkisbabaLiv Tylerpihenésszínésznőszoptatássztárszülésterhességtest
0

Írta: and

Biztosan te is tapasztaltad már, ha vannak gyerekeid, vagy a környezetedben valaki babázik, hogy a kicsivel otthon töltö

Biztosan te is tapasztaltad már, ha vannak gyerekeid, vagy a környezetedben valaki babázik, hogy a kicsivel otthon töltött idő örömmel, boldogsággal és persze egy idő után némi egyhangúsággal telik, hiszen minden nap szinte ugyanazok a teendők.  

A sztárvilágban viszont gyakori, hogy egy kis kiruccanással törik meg a rutint a kismamák – Liv Tyler például Miamiba utazott családjával, ahová természetesen néhány hetes kisfia, Sailor is velük tartott.

A 37 éves színésznő a hotel medencéjénél lazított párjával, Dave Gardnerrel, és a kis Sailor két idősebb tesójával, Milóval és Grey-jel. A szépséges világsztár mosolygósan és nagyon trendin jelent meg a családi programon: fekete egyrészes fürdőruhát viselt, amire egy áttetsző, vékony, geometrikai mintázatú tunikát vett fel.

Láthatóan nem zavarják a terhessége alatt felszedett pluszkilók, és ez szerintünk nagyon jól is van így, hiszen elragadóan bájos anyuka, aki – mutasson alatta akárhány kilót a mérleg – mindig gyönyörű.

livtyler2.jpg ()

Livről egyébként is gyorsan le fognak szaladni a kilók, ebben egész biztosak vagyunk, hiszen az aktív életmód híve: szinte minden nap edz, kedvencei a futás és a Pilates. Ami pedig a táplálkozást illeti, régebben persze ő is számos fogyókúrát kipróbált, de azt mondja, ennek Milo fia születése végleg véget vetett.

„2004 decemberében, a szülés után már nem az alakom vagy a karrierem voltak a legfontosabb dolgok az életemben, hanem kizárólag a gyermekemre akartam gondolni. Így abbahagytam a diétázást, és az étkezések miatti folytonos aggódást” – árulta el.

Ha viszont olykor felszalad rá néhány kiló, akkor David Kirsch amerikai fitneszguru és életmód tanácsadó „csodadiétáját”, a New York diétát veti be. Ez egy speciális, háromfázisú étrendből áll, amihez persze elengedhetetlen a testmozgás is. Ez a módszer folyamatosan pörgésben tartja az anyagcserét, ami könnyebbé teszi a kalóriák elégetését, az eredményt pedig könnyebb megtartani.

A program legnehezebb része az első két hét. Itt az a lényeg, hogy drasztikusan csökkenteni kell a szénhidráttartalmú ételeket, így az édességekről, gyümölcsökről, kenyér és tésztafélékről, rizsről, cukorról és az alkoholról is le kell mondani. De bátran lehet halat, sovány húsokat, tojásfehérjét és zöldségeket fogyasztani.

A második két hétben marad az alacsony kalória- és szénhidrátbevitel, illetve az alacsony zsírtartalmú ételek fogyasztása, de itt már nem kell annyira szigorúan megvonni ezeket magunktól. A teljes változás pedig a harmadik kéthetes periódussal jön el, amikor vissza lehet térni a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásra, a mértékletesség elvét is szem előtt tartva.

Vajon ezt a módszert is beveti majd, ha meg akar szabadulni súlyfeleslegétől? Talán így lesz, de mi azt reméljük, egyelőre eszébe sem jut mindez, hanem inkább élvezi a kisbabájával töltött idő minden percét.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X