Főoldal > AKTUÁLIS > Így is szexi? Liv Tyler smink nélkül, tornacipőben

Így is szexi? Liv Tyler smink nélkül, tornacipőben

diétafogyásfogyókúragasztroLiv Tylertáplálkozás
0

Írta: and

Liv Tyler is azon hírességek közé tartozik, akik ragyognak, ha gálákon vagy rendezvényeken kell

Liv Tyler is azon hírességek közé tartozik, akik ragyognak, ha gálákon vagy rendezvényeken kell megjelenniük. Ám a színésznő akkor sem okoz csalódást, ha csupán hétköznapi nőként, anyukaként lép az utcára, kevés sminkben, és kicsit szolidabb öltözékben.

Így volt ez legutóbb is, amikor kisfiával, Milóval töltötte egyik napját New Yorkban: a 36 éves sztár gyönyörű gyapjúkabátját Converse tornacipővel, tréningnacival és mintás sállal párosította, táskáját pedig sportosan átvetette a vállán. Sminket alig viselt, de rajongói szerint erre nincs is szüksége, hiszen így is hihetetlenül szép.

A színésznő ex-férje, Royston Langdon is csatlakozott Livhez és Milóhoz, és a fotók tanúsága szerint egy kosárlabdát is magukkal vittek a családi programra. Ezért az egyik brit napilap munkatársa úgy véli, valószínűleg aktív kikapcsolódást is beterveztek, például egy jó kis kosárlabdameccset.

Liv egyébként is az aktív életmód híve: szinte minden nap edz, kedvencei a futás és a Pilates. Ami pedig a táplálkozást illeti, régebben persze ő is számos fogyókúrát kipróbált, de azt mondja, ennek kisfia születése végleg véget vetett.

„2004 decemberében lettem anyuka. A szülés után már nem az alakom vagy a karrierem voltak a legfontosabb dolgok az életemben, hanem kizárólag a gyermekemre akartam gondolni, így abbahagytam a diétázást, és az étkezések miatti folytonos aggódást” – árulta el a színésznő.

Ha viszont olykor felszalad rá néhány kiló, akkor David Kirsch amerikai fitneszguru és életmód tanácsadó „csodadiétáját”, a New York diétát veti be. Ez egy speciális, háromfázisú étrendből áll, amihez persze elengedhetetlen a testmozgás is. Ez a módszer folyamatosan pörgésben tartja az anyagcserét, ami könnyebbé teszi a kalóriák elégetését, az eredményt pedig könnyebb megtartani.

liv2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A program legnehezebb része az első két hét. Itt az a lényeg, hogy drasztikusan csökkenteni kell a szénhidráttartalmú ételeket, így az édességekről, gyümölcsökről, kenyér és tésztafélékről, rizsről, cukorról és az alkoholról is le kell mondani. De bátran lehet halat, sovány húsokat, tojásfehérjét és zöldségeket fogyasztani.

A második két hétben marad az alacsony kalória- és szénhidrátbevitel, illetve az alacsony zsírtartalmú ételek fogyasztása, de itt már nem kell annyira szigorúan megvonni ezeket magunktól. A teljes változás pedig a harmadik kéthetes periódussal jön el, amikor vissza lehet térni a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásra, a mértékletesség elvét is szem előtt tartva.

Liv és Orlando Bloom egymásba szeretett?

Nemrég talán te is olvastad azokat a pletykákat, melyek szerint a barna színésznő összejött Orlando Bloommal. Ez sokak szerint várható volt, hiszen régóta ismerik egymást, és most, hogy a színész is szingli lett, szabad az út Liv előtt. Orlando sajtósa viszont gyorsan cáfolta a híreszteléseket: elmondása szerint a két világsztárt csupán jó barátság fűzi össze, romantikus szálakról szó sincs.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X