Főoldal > AKTUÁLIS > Rákja miatt leborotválta a haját az egykori tinisztár

Rákja miatt leborotválta a haját az egykori tinisztár

betegségmellrákrákShannen Dohertyszínésznősztár
0

Írta:

Shannen Doherty egy éve küzd betegségével.

Shannen Doherty neve mindnyájunknak ismerősen csenghet, hiszen a Bűbájos boszorkákból, a Beverly Hills 90210-ből és a Shop-Show-ból is emlékezhetünk rá. Az ismert színésznő viszont nemrég nem filmszerep vagy jótékony cél érdekében tett valami megdöbbentőt, nevezetesen, hogy leborotválta a haját, hanem azért, mert egy éve küzd a rákkal.

Shannennek mellrákja van, és a kezelések következtében elkezdett hullani a haja, ezért dönthetett úgy, hogy akkor inkább leborotválja. Ezzel nem is késlekedett, és július 20-án megosztotta a világgal Instagram oldalán a fekete-fehér képeket, amiken dokumentálta a hajvágást. A fotókon anyukája, Rosa, valamint modell barátnője, Anne Kortright-Shilstat is látható. Utóbbi borotválta le Shannen haját, majd amikor végeztek, mindkét nő posztolt egy közös képet.

 

Step 4

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép, 2016. Júl 19., 21:06 PDT

@theshando nem is lehetnék ma büszkébb rád” – írta Kortright-Shilstat. Majd hozzátette – „Az erőd és bátorságod nagyon inspiráló, és én nagyon szerencsés vagyok, hogy vagy nekem. Köszönöm, hogy ma, egy ilyen fontos lépés megtételénél vakon bíztál bennem. Örökké itt leszek neked, történjék bármi. #f–kcancer” – írta a modell.

Nem ő volt az egyetlen, aki kiállt Shannen mellett. A kilencvenes évek szintén ismert sorozatszínésznője, Sarah Michelle Gellar is megosztotta Instagram oldalán Shannen Doherty egyik fotóját, és a következőket írta: „#wcw Bátor nő, aki harcol a mellrák ellen, de még bátrabb, aki megosztja a világgal ezt az utat. @theshando nem harcolsz egyedül; nemcsak azok gondolatai és imái vannak veled, akik ismernek és szeretnek téged, hanem a világ többi emberéé is. #f–kcancer” – írta a színésznő.

Shannen Doherty-ről augusztusban derült ki, hogy rákbeteg, betegségéről 2015 szeptemberében beszélt először a People magazinnak. Elmondta, hogy továbbra is igyekszik egészségesen étkezni, mozogni, és megőrizni pozitív felfogását. Idén februárban már Dr. Oz műsorában mondta el, hogy nem tudja, mi lesz a melleivel.

„Ezek csak mellek, nemde? Mármint úgy értem, hogy én nagyon is szeretem őket, hiszen az enyémek és gyönyörűek. De inkább maradok életben, és öregszem meg a férjemmel, mint hogy meghaljak” – mondta. Shannen Doherty egyébként öt éve ment feleségül Kurt Iswarienko fotóshoz, aki korábban már beszélt arról, hogy a színésznő betegsége megerősítette a házasságukat, és csak közelebb hozta őket egymáshoz.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X