Főoldal > AKTUÁLIS > Kaley Cuoco cicit villantott a Snapchaten

Kaley Cuoco cicit villantott a Snapchaten

AgymenőkKaley Cuocomellszínésznősztár
0

Írta:

Az Agymenők sztárja nem fogta vissza magát.

Olykor meglepő dolgokra bukkanunk a közösségi médiában, és bizony a hírességek sem restek meglepni minket (mi mással is tartanák fel a tömegek érdeklődését?). Nos, legutóbb Kaley Cuoco lépett meg egy merész dolgot, amikor Brad Goreski celebrity stylisttal poénkodva rózsaszín fürdőköpenye alól„véletlenül” kivillant az egyik melle – persze a dolgot lefotózták és a képet közzé is tették a stylist Snapchat oldalán (Kaley-nek ugyanis nincs ilyenje – most még).

Goreski – akinek arcán egy nagypapa arcot láthatsz filterként – ugyanolyan arckifejezéssel nézi a fotót, mint amit mi vágtunk, amikor megláttuk. De akkor talán még jobban meglepődött, amikor megugrott profiljának látogatottsága, és ki tudja, talán követőinek száma is, Kaley cicijének köszönhetően.

De persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy semmi pornográf tartalom nem került bemutatásra az egyre népszerűbb közösségi oldalon, ugyanis a színésznő cicijét egy piros szivecskével azért eltakarták…

Kaley sokak szerint bátran megmutathatja magát akármiben, hiszen csodásan néz ki. Ezt pedig részben a rengeteg mozgásnak köszönheti: legutóbb a kaliforniai Studio City-ben kapták lencsevégre, amikor épp egy izzasztó jógaóráról távozott. Nem tudjuk, pontosan milyen órán volt, de minden bizonnyal hot jógázhatott, ami az egyik brit lap szerint jobban megizzasztotta, mintha lefutott volna egy maratont.

A hot jóga órák jellegzetessége, hogy szobahőmérsékletnél melegebbre fűtött teremben zajlanak. A magas hőmérséklet hatására jobban bemelegszenek az izmok, könnyebben nyúlnak a szalagok, mélyebben hatnak a gyakorlatok. Természetesen a hot jógának is vannak fokozatai, és a tévésztárt szuper alakját elnézve ő már egy ideje magasabb fokozatra kapcsolt…

Kaley egyébként mindig is szeretett sportolni, de amikor szeptemberben véget ért a házassága a profi teniszező Ryan Sweetinggel, talán minden eddiginél nagyobb intenzitással vetette bele magát az edzésekbe.

Érdekesség, hogy szerelmük elképesztő lángolással indult 2013-ban: abban az évben mindössze 3 hónapnyi randizás után házasodtak össze, és nyilvánvalóan egy életre terveztek a másikkal. 2015-ben viszont a szerelem olyan hevesen múlt el, ahogy jött… Kaley-nek viszont nem kell aggódnia: csodásan néz ki, és a szerelem is újra rátalált!

Fotó: USmagazine


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X