Főoldal > AKTUÁLIS > Kaley Cuoco elképesztően szexis testet mutatott

Kaley Cuoco elképesztően szexis testet mutatott

AgymenőkalakedzésizomKaley Cuocosportszínésznőtest
0

Írta:

Az Agymenők sztárja mindnyájunkat inspirál, elég egy pillantás a sztár izmos testére ahhoz, hogy mi is kedvet kapjunk az edzéshez.

Vannak olyan sztárok, akik nap mint nap inspirálnak minket. Ha tökéletesen akarsz kinézni, elég rápillantanod Jessica Alba bármelyik szettjére, ha pedig telt ajkakat szeretnél, ellesheted Kylie Jenner sminktrükkjeit, és így tovább. De ki hat rád inspirálóan, ha edzésről van szó?

Ránk az utóbbi időben az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco, akinek vékony és izmos testére elég egyetlen pillantást vetnünk ahhoz, hogy mi is ilyet akarjunk… így gyorsan az edzőterem felé is vesszük az irányt.

Kaley-t legutóbb a kaliforniai Studio City-ben kapták lencsevégre, amikor épp egy izzasztó jógaóráról távozott. Nem tudjuk, pontosan milyen órán volt, de minden bizonnyal hot jógázhatott, ami az egyik brit lap szerint jobban megizzasztotta, mintha lefutott volna egy maratont.

A hot jóga órák jellegzetessége, hogy szobahőmérsékletnél melegebbre fűtött teremben zajlanak. A magas hőmérséklet hatására jobban bemelegszenek az izmok, könnyebben nyúlnak a szalagok, mélyebben hatnak a gyakorlatok. Természetesen a hot jógának is vannak fokozatai, és a tévésztárt szuper alakját elnézve ő már egy ideje magasabb fokozatra kapcsolt…

Kaley egyébként mindig is szeretett sportolni, de amikor szeptemberben véget ért a házassága a profi teniszező Ryan Sweetinggel, talán minden eddiginél nagyobb intenzitással vetette bele magát az edzésekbe.

Érdekesség, hogy szerelmük elképesztő lángolással indult 2013-ban: abban az évben mindössze 3 hónapnyi randizás után házasodtak össze, és nyilvánvalóan egy életre terveztek a másikkal. 2015-ben viszont a szerelem olyan hevesen múlt el, ahogy jött… Kaley-nek viszont nem kell aggódnia: csodásan néz ki, így szerintünk bármikor újra találhat párt magának, ha erre a válás után felkészültnek érzi magát.

A világ legszexibb nőinek listáján is szerepelt
Anno 2014-ben mi is megírtuk, hogy Jennifer Lawrence lett az egyik híres-neves külföldi magazin szavazásán az év legszexibb nője. A listán Kaley is szerepelt, akkor ötödik lett, de szerintünk manapság még előrébb végezne a sztárcsajok mezőnyében!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X