Főoldal > AKTUÁLIS > Futurisztikus ruhában a terhes Janet Jackson

Futurisztikus ruhában a terhes Janet Jackson

babaénekesnőJanet Jacksonpocaksztárterhesség
0

Írta:

Már Halloweenre készül a várandós Janet Jackson? Sokan meglepődtek, hogy ilyen jelmezszerű kismamaruhában lépett utcára.

Májusban írtak a lapok először arról, hogy Janet Jackson 50 évesen várja első gyerekét. A híres énekesnőt azóta nem sokszor lehetett látni, de a szemfüles fotósok szeptember végén lencsevégre kapták őt Londonban, amikor egy exkluzív holmikat árusító bababoltban nézelődött és vásárolt.

Most pedig – szintén Londonban – fotózták le arab milliárdos férjével, ráadásul nem is akármilyen szerelésben: Janet fekete alapon szürke kockamintás, futurisztikus és elég furcsa ruhája sokakban azt az érzést keltette, mintha a világsztár már a közelgő Halloweenre készülne.

Mások szerint nem kell gúnyolódni, mert egyrészt lehet, hogy ebben a minden bizonnyal elég drága ruhában csak férjéhez, a katari milliárdos Wissam Al Mannához akart öltözni. Másrészt pedig a hírek szerint a kismama 2012-ben tartott esküvője után áttért a muzulmán vallásra, ami azzal is együtt jár, hogy csak arca és kezei látszódhatnak ki a ruhájából nyilvános helyeken.

Janet talán emiatt szokta meg elég nehezen a katari Dohában az életet. Ismerősei szerint nem akart lemondani a dizájnerruhákról, és az sem tetszett neki, ahogyan az arab országokban a nőkkel bánnak. De mivel milliárdos kedvese elkényezteti, sőt, évente többször utaznak el együtt olyan egzotikus helyekre, amilyenekről az emberek többsége csak álmodik, Janetnek végül is nincs oka panaszkodni. És barátai szerint nem is teszi, hiszen nagyon boldog a férjével.

Ezt láttuk mi is azokon a képeken, amik néhány napja készültek a sztárról és születendő babájának apukájáról Londonban: Janet láthatóan boldog, kipihent, és már biztosan alig várja a novembert – a jól értesültnek mondott lapok azt állítják, akkor születik majd meg a híresség első gyermeke. Testvére, La Toya és egykori producere, Jimmy Jam szerint is nagyon jól érzi magát, várja a kicsi érkezését, és sokat pihen.

Janet Jackson

Janet számára egy ideje visszaszorult tehát a rendszeres mozgás, ennek helyét inkább egy-egy séta vette át. Orvosai tanácsára vigyáznia kell magára, de miután megszületik a baba, szerintünk újra kicsit többet tud majd mozogni. Valószínűleg eleinte kíméletes mozgásformákat javasolnak majd neki az orvosok, később viszont egy kicsit fokozhat a sport intenzitásán.

Ami pedig a táplálkozást illeti, a terhessége előtti időszakban is az egészséges ételeket részesítette előnyben, és úgy tudjuk, férjével a legutóbbi londoni sétájuk során is olyan falatozóba tértek be, ahol egészséges finomságok közül válogattak.

Fotó: Mirror


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X