Főoldal > DIÉTA > Jojó-diéta hollywoodi módra

Jojó-diéta hollywoodi módra

diétafogyókúrajojó-diétasztár
0

Írta:

Időről időre visszatérnek rád a nagy nehezen leadott kilók? Hidd el, hasonló problémákkal küzdenek a hollywoodi sztárok is – lássuk, mely hírességek estek a jojó-diéta csapdájába! Janet Jackson Michael Jackson húga, Janet a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legsikeresebb énekesnője volt, manapság azonban inkább magánéleti problémái, botrányos fellépései és egészségtelen fogyókúrái miatt kerül az újságok címlapjára. Gyermekkora […]

Időről időre visszatérnek rád a nagy nehezen leadott kilók? Hidd el, hasonló problémákkal küzdenek a hollywoodi sztárok is – lássuk, mely hírességek estek a jojó-diéta csapdájába!

Janet Jackson

Michael Jackson húga, Janet a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legsikeresebb énekesnője volt, manapság azonban inkább magánéleti problémái, botrányos fellépései és egészségtelen fogyókúrái miatt kerül az újságok címlapjára. Gyermekkora óta küszködik a pluszkilókkal, 2007-ben azonban minden addiginál nagyobb feltűnést keltett, amikor néhány hét alatt több mint harminc kilót adott le, majd gyorsan vissza is hízta – a fogyókúra ideje alatt naponta négy vagy öt alkalommal étkezett, ám szigorúan csak apró adagok kerültek a tányérjára, teljesen száműzte étrendjéből a gyorstételeket, a lisztet, a cukrot és a vörös húsokat.
Mit ront el?
Az énekesnő saját bevallása szerint gyermekkora óta küzd a jojó-effektussal – amikor végre eléri az áhított testsúlyt, habzsolni kezdi az addig tiltott ételeket, például a sült csirkét, a pizzát, a csokit és a jégkrémet!

0025036_1.jpg ()Kirstie Alley

A Nicsak, ki beszél, A salemi boszorkányper és a Cheers című nagysikerű sorozat egykori sztárja, Kirstie Alley több mint egy évtizede küzd jelentős súlyfelesleggel. Az idén 59 éves színésznőt nem véletlenül nevezték el Hollywoodban „jojó-királynőnek” – az elmúlt években hordott már 38-as és 46-os méretű ruhákat is, volt hatvannyolc és százhárom kilós is! 2006-ban szigorú diétával és sok-sok testmozgással sikerült megszabadulnia negyven kilótól, azóta azonban ismét felhagyott az egészséges táplálkozással, és felszedett több mint harminc kilót.
Mit ront el?
A színésznő rendszeresen nassolással vezeti le a mindennapi feszültséget, Kirstie – saját bevallása szerint – magánéleti és szakmai problémái elől menekül az evésbe, márpedig az utóbbi években kénytelen volt mind a kettővel szembenézni.

Mariah Carey

A dögös zenével és mély dekoltázzsal hódító énekesnő, Mariah Carey szintén a jojó-diétások közé tartozik: néhány hét alatt képes magát csúcsformába hozni személyi edző és szigorú étrend segítségével, azonban eddig még egyszer sem sikerült hosszabb időre megőriznie alakját. Bár rengeteg diétát kipróbált már, mostanában a grillezett halra és a zöldséglevesre esküszik – a chipseket, sütiket és cukros üdítőket teljesen száműzte az étrendjéből, ezek helyett olyan élelmiszereket fogyaszt, amelyek hosszú időre elűzik az éhségét, ám nem tartalmaznak sok kalóriát.
Mit ront el?
Mariah csak akkor figyel oda az alakjára, amikor koncertkörútra indul – ismerősei és munkatársai beszámolói szerint legújabb albumának készítésekor folyamatosan nassolt. Ebben férje, a rapper Nick Cannon is buzdítja őt, aki szerint a kerekded formák a legszexisebbek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X