Főoldal > AKTUÁLIS > 20 évvel idősebb pasival jár Jennifer Lawrence?

20 évvel idősebb pasival jár Jennifer Lawrence?

Jennifer Lawrencekapcsolatrandiszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Sokak szerint nem lenne meglepetés, ha ők ketten egymásra találtak volna.

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky együtt dolgoztak a nyáron, méghozzá a Mother című dráma forgatásán, de az Oscar-díjas színésznő és az ismert rendező közt a pletykák szerint jóval több is szövődött munkakapcsolatnál. A People magazin úgy értesült, hogy ők ketten azóta is találkozgatnak, sőt, randizgatnak, de nem akarnak semmit elsietni vagy erőltetni.

Nos, hogy pontosan mi van köztük, azt valószínűleg csak ők tudják, de az biztos, hogy egyiküknek sem lenne új helyzet az, ha ismert ember lenne a párjuk: a 47 éves Aronofsky korábban Rachel Weisz kedvese volt, Jennifer Lawrence pedig Nicholas Houlttal járt évekig, majd a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal randizott.

Akár igazak a pletykák a színésznőről és a nála több mint 20 évvel idősebb rendezőről, akár nem, szerintünk egy dolog biztos: Az éhezők viadala mozik főszereplőjének nincs nehéz dolga, ha meg akar hódítani valakit. Ezt egyrészt egyéniségének és remek humorának köszönheti, másrészt pedig annak, hogy szuper formában van: évek óta őrzi vékony, de nőies vonalait.

Bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, de szerencsére nem az a fajta lány, aki szándékosan és folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Jennifer korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával.

„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – nyilatkozta korábban, amikor külseje és alakja volt a téma egy interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X