Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence melltartójáról beszél a világ

Jennifer Lawrence melltartójáról beszél a világ

Jennifer Lawrencemelltartóoscar-díjszínésznősztár
0

Írta:

A Párizsi divathét után is mindenki Jennifer Lawrence melltartójáról beszél.

Nem is olyan rég mi is megírtuk, hogy Jennifer Lawrence iszonyú dögös a Dior legújabb kampányfotóin. De úgy tűnik, a 26 éves világsztár fontosnak tartja közölni a világgal azt is, hogy bizony nemcsak a fotózásokon viseli a divatház luxusholmijait, hanem a magánéletben is: a párizsi divathét alatt például egy Dior melltartó kandikált ki a ruhája alól.

Ez önmagában még nem lenne akkora hír – mármint ha látsz az utcán egy csinos, fiatal nőt, akinek kilátszik a melltartópántja –, de ami J-Law-val történik, az valahogy mindig jobban megmozgatja az embereket. Meg az emberek fantáziáját is. Még most is sokan kommentelik és osztják meg a neten a róla készült „melltartópánt-villantós” képet, persze arra is rácsodálkozva, milyen szép és csinos a színésznő.

Az éhezők viadala mozik főszereplője tényleg remek formában van: évek óta őrzi vékony, de nőies vonalait. Bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, de szerencsére nem az a fajta lány, aki szándékosan és folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Jennifer korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával.

„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – nyilatkozta korábban, amikor külseje és alakja volt a téma egy interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Eonline, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X