Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence iszonyú dögös

Jennifer Lawrence iszonyú dögös

DiorfotóJennifer Lawrenceoscar-díjreklámszínésznősztár
0

Írta:

Egyesek imádják, mások kritizálják a képeket, amiket a Dior kampányában készítettek róla.

A szeptember számos fontos eseményt tartogat évről évre, és ezek alól a divat világa sem jelent kivételt – a divathetek mellett számos újdonságot és remek kampányfotókat is villantanak a cégek. Legutóbb a Dior hívta fel magára a figyelmünket, akik most is Jennifer Lawrence-szel dolgoztak együtt.

Egyesek szerint a képeket természetesnek szánták, de a végén mégis túl sok lett a Photoshop, mások szerint viszont így is érvényesül a természetesség – a krémszínű szettek mellett feltűnő szuper táskáknak, na meg az Oscar-díjas színésznő szépségének köszönhetően.

És persze az is tény, hogy Az éhezők viadala mozik 26 éves főszereplője továbbra is remek formában van: évek óta őrzi vékony, de nőies vonalait. Bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, de szerencsére nem az a fajta lány, aki szándékosan és folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Jennifer korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő mégsincs megelégedve magával.

„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – nyilatkozta korábban, amikor külseje és alakja volt a téma egy interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X