Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért lett vége Jennifer Lawrence kapcsolatának?

Ezért lett vége Jennifer Lawrence kapcsolatának?

diétaétkezésfitneszfogyásszakítássztárwellness
0

Írta: and

Jennifer Lawrence és barátja, Nicholas Hoult másodszor is szakítottak egymással, és sokan azt is tudni v&

Jennifer Lawrence és barátja, Nicholas Hoult másodszor is szakítottak egymással, és sokan azt is tudni vélik, hogy mi, pontosabban ki áll a szakítás hátterében. A 24 éves srácot nemrég Kristen Stewarttal látták Tokióban, és szemtanúk szerint igencsak élvezték egymás társaságát egy helyi sushi bárban.

A két színész láthatóan jóban van egymással, de sokak szerint kettejük kapcsolata ebben ki is merül. Talán mert Nicholasnak az elegánsabb csajok jönnek be? Nem véletlenül hozták őt össze sokan Elvis Presley unokájával, Riley Keough-al, akivel szintén hosszú ideje jó ismerősök.

jenlaw2.jpg ()

Megint mások viszont úgy gondolják, nem harmadik fél miatt szakított másodszor is az álompár, hanem azért, mert alig tudtak időt szakítani a kapcsolatukra. És mivel szinte nem is látták egymást, nagyon eltávolodtak a másiktól. Ezt egyik barátjuk is megerősítette, hozzátéve, hogy borzasztó nehéz két fiatalnak úgy fenntartani egy kapcsolatot, hogy közben alig látják egymást.

Jen is beismerte korábban, hogy olykor keveset találkoznak, de akkor még úgy gondolta, ez nem jelent problémát. „Ugyanolyan helyzetben van ő is, mint én. Olykor sokáig nem találkozunk, éli mindenki a saját életét, tudva, hogy ott vagyunk egymásnak” – mondta. 

„Amikor elfoglaltak vagyunk, nem keressük egymást. Egyikünk sem haragszik, ha a másik nem válaszol az üzenetekre, vagy épp nem hívja vissza aznap. Sok a dolgunk, és ha tudjuk, nagyjából merre jár, mit csinál a párunk, akkor megbízunk egymásban” – tette hozzá.

Jennifer és Nicholas 2013-ban már szakítottak egyszer, akkor két év után gondolták úgy, hogy egyszerűbb, ha pontot tesznek a kapcsolatuk végére. Az elhatározás azonban nem volt olyan erős, mint az érzéseik, így rövid idő múlva már ismét együtt voltak. De elképzelhető, hogy rájöttek, mégsem működik a dolog, vagy az vált számukra biztossá, hogy hiába szeretik egymást, ilyen munka- és időbeosztás mellett nem tudnak együtt lenni.

jenlaw3.jpg ()Arról egyelőre nincs szó, hogy bármelyiküket is megviselné a szakítás, de néhányan biztosra veszik, hogy a csinos Jennifer csak még vékonyabb lesz az elkövetkezendő hetekben, mert a zátonyra futott kapcsolat miatt talán nem annyira van most étvágya…

Vonalai miatt egyébként nem kellene aggódnia, hiszen remek formában van. Mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

A világ legszexibb nője elégedetlen magával

Hiába választották idén, egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, és hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő mégsincs megelégedve magával. Nem szereti a combját, a narancsbőrét, és ki nem állhatja, ha úgy néz ki a fotókon vagy a mozivásznon, mintha fel lenne puffadva. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X