Főoldal > AKTUÁLIS > Így még nem láttad Jennifer Lawrence-t

Így még nem láttad Jennifer Lawrence-t

diétaétkezésfitneszfogyásszépségsztárwellness
0

Írta: and

Jennifer Lawrence-ről régóta tudjuk, hogy nemcsak vicces lány, hanem elképesztően normális is. Egy olyan mai huszon

Jennifer Lawrence-ről régóta tudjuk, hogy nemcsak vicces lány, hanem elképesztően normális is. Egy olyan mai huszonéves, akinek a tradicionális értékek is fontosak, mint például az, hogy támogassa szülővárosát, Louisville-t.
 
Erre legutóbb elég sportos módot talált: a University of Louisville és a Kentucky Wildcats kosármeccsére látogatott el: lelkesen szurkolt szülővárosa csapatának, és még ehhez is öltözött. Szerintünk a baseball sapi és a kosaras csapat pólója is remekül áll neki, bár azt meg kell hagyni, hogy ilyen szerelésben még nem láttuk.
 
Az éhezők viadala mozik sztárjához mindig is közel álltak a csapatsportok. Mivel két bátyja van, nehéz lett volna úgy leélnie a gyerekkorát, hogy nem próbálja ki a kosárlabdát, a focit, a hokit, na meg a baseballt. Ha viszont egyedül szeretne mozogni, vagy kicsit más típusú sportra vágyik, akkor túrázni megy, vagy sétál egyet. 
 
Az edzéseket nem viszi túlzásba, és a fogyókúrázás is elég távol áll tőle, így szerencsére nem kell attól tartanunk, hogy elveszítené vékony, de nőies vonalait. Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez magának: gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

jlawsport2.jpg ()
 
„Ha ehhez egy kis tévézés is társul, mondjuk valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletesnek mondhatjuk az estémet – mondta egy interjúban, majd hozzátette – persze tudom, hogy sem a pizzázást, sem pedig a kanapén heverészést nem élvezhetem minden este. De ezek a dolgok épp ettől lesznek különösen kellemesek számomra.”
 
Jennifernek nem kell tehát aggódnia a vonalai miatt, amit az is alátámaszt, hogy 2014-ben egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének választották. De hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő mégsincs megelégedve magával.
 
„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – nyilatkozta korábban, amikor külseje és alakja volt a téma egy interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Coed


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X