Főoldal > AKTUÁLIS > Egy erős nő: Anastacia meztelen fotói tényleg megrázóak

Egy erős nő: Anastacia meztelen fotói tényleg megrázóak

Anastaciabetegségénekesnőfotómeztelensztár
0

Írta:

A legtöbb meztelen sztárfotóval ellentétben ezeknek a fotóknak fontos üzenetük van.

Anastaciáról sokan tudják, hogy kétszer is szembe kellett néznie a mellrákkal: 2003-ban, majd 10 évvel később. A híres énekesnő megküzdött a betegséggel, és nap mint nap harcolt azért, hogy nőiességét is visszanyerje. Azt mondja, emiatt szerepelt nemrég a Strictly Come Dancing című műsorban (a Szombat esti láz brit verziója – a szerk.), és részben emiatt vállalta el azt a fotózást, mellyel egyszerre ejtette ámulatba és döbbentette meg a világot.

A 48 éves világsztár ugyanis a Fault Magazine fotózásán teljesen meztelenül állt a kamerák elé, megmutatva sebhelyeit, amelyek melleinek eltávolítása után maradtak oldalán és a hátán. A helyreállító operációk során az énekesnőnél a latissimus dorsi, vagyis széles hátizmok műtétjére is szükség volt, mert ezek segítségével állították helyre a mellizmait. Így nemcsak a melleinél, hanem a hátán is sebhelyek láthatóak.

A világsztár azt mondja, azért vállalta be ezt a fotózást, mert egyrészt szabadnak akarja érezni magát: azzal, hogy most megmutatta a testét, bármikor kimehet a strandra, nem kell attól tartania, hogy lesifotósok lencsevégre kapják, eladják a róla készült képeket, és ő majd olyan lapokban látja viszont a felvételeket, amelyeknek nem ő adott engedélyt a sebhelyei megmutatására. Másrészt pedig, ami ennél fontosabb, hogy az énekesnő felvállalja magát, küzdelmét, és azt a változást, amire a betegség késztette őt, és szeretné, ha a mellrákkal küzdő nőknek erőt adhatna a folytatáshoz.

Anastacia nem dugta homokba a fejét

A világsztár mindig is nyíltan beszélt betegségéről a média és rajongói előtt is. Nem dugta homokba a fejét, hanem felvette a harcot a betegség ellen: megműtötték, kemoterápiás kezeléseken esett át, majd egy nagyon kemény depressziós időszak következett, de az énekesnő nem adta fel. A betegség nagyon megviselte, teljesen legyengült, de mivel tudta, hogy a világban több millió nőt fenyeget a mellrák, elhatározta, hogy mellműtétéről felvételeket készíttetett, hogy ezzel is erőt adjon az érintetteknek.

Anastacia véleménye szerint, ha az „átlag” emberek azt látják, hogy a sztárok sem mentesek a betegségektől és komolyan szembe mernek nézni a kórral, akkor könnyebben szánják rá magukat, hogy probléma esetén orvoshoz menjenek. Rengeteg küzdelem árán az énekesnő felépült, végleg legyőzte a betegséget. Ma már még jobban odafigyel magára, és kiegyensúlyozott étrenddel, sok mozgással is sokat tesz egészségéért.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X