Főoldal > AKTUÁLIS > Görög Zita: Játék is kerül a karácsonyfa alá

Görög Zita: Játék is kerül a karácsonyfa alá

Görög Zitajáték
0

Írta:

Görög Zitára csak rá kell nézni, és látjuk, hogy a sport és az egészséges életmód nem áll távol tőle, de az egykori modellről, műsorvezetőről most az is kiderült, hogy játszani is szeret, sőt szülőként is fontosnak tartja a játékosságot.

Idén már negyedik alkalommal rendezték meg az “Ország Játéka” versenyt, melynek a szakmai minőségi díját odaítélő zsűri tagja volt Görög Zita is. A titulusok terén Zita elmondhatja magáról, hogy fotómodell, műsorvezető, de a legfontosabb talán, hogy gyakorló édesanya is.

Milán és Lotti már maguk mögött hagyták az óvodát, de a játék nem csak számukra, de édesanyjuknak is fontos maradt. Zita elárulta, hogy még az iskola kiválasztásánál is fontos szempont volt – a tanárok mellett –, hogy ne csak rideg, egyhangú legyen.

„Emlékszem, engem zenei tagozatra írattak be a szüleim. Az első tanítóm, Lujzika néni volt, akinek lelkesedése és játékossága a mai napig elkísér. A gyerekeim mindketten nagyon érdeklődőek és elevenek, bár mind a ketten két különböző egyéniség. A lányom igazi kis felfedező, aki mindent kipróbál, a fiam pedig bármilyen helyzetet megold a találékonyságával és humorával” – árulta el a műsorvezető, aki úgy véli a rajzfilmek és a fejlesztő mesék is olykor éppoly kreatívan hatnak a gyerekekre, mint egy-egy játék.

Zita számára az „Ország Játéka” már negyedik éve könnyíti meg a karácsonyi ajándékvásárlást, mert segít eligazodni a hatalmas választékban. Elárulta, hogy az értékeléskor azokat a játékokat jutalmazta magasabb pontszámmal, amelyekkel maga is szívesen játszana együtt a gyerekeivel. Tapasztalatai szerint ugyanis sok szülő megveszi a legdrágább, legújabb játékokat, de nem képes játszani a gyerekeivel, pedig szerinte ez lenne a legfontosabb.

A versenyen egyébként hét kategóriában hirdettek győztest, a legtöbb pontszámot elért játékok már a karácsonyi vásárban viselhetik az „Ország Játéka 2016” címet.

Fotó: Wellnesscafe


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X