Főoldal > AKTUÁLIS > Téli feltöltődés a Felüdülőhelyen (X)

Téli feltöltődés a Felüdülőhelyen (X)

felüdülésüdülés
0

Írta:

Pihenj és regenerálódj télen is Hajdúszoboszlón. A szoboszlói gyógyító víz ereje, a wellness kezelések kondíció-javító hatása, valamint a szórakoztató élmények, programok együttesen segítik hozzá, hogy pozitívan feltöltődve kezdődjön az újév.

Hajdúszoboszló az ünnepek után is kiváló úti cél

A téli ünnepek elmúltával ismét a hétköznapok rutinszerű folyamatában találjuk magunkat, viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy a kikapcsolódásra és pihenésre ezekben a napokban is kell időt fordítani. A hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban és a szállodák gyógy- és wellness részlegein, télen is adottak, a pihenés, regenerálódás feltételei. A hajdúszoboszlói gyógyvíz egyedi összetételéből adódóan kiválóan alkalmas a test regenerálására. Az itt töltött pihenés idején már a fürdőkúra is biztosítja a fürdőzők számára a felüdülést, melynek hatását a különböző gyógy- és wellness kezelések csak tovább fokozzák. A terápiás programokból a fürdőkomplexumban és a szállodai terápiákon is gazdag kínálat található.

Aqua-Palace élményfürdő télen is élményt nyújt

A gyógy- és a wellness szolgáltatások mellett a szórakozás feltételei is adottak az alföldi fürdővárosban, hiszen a három generációs Aqua-Palace fedett élményfürdő három szinten 20 medencével, wellness és fitnesz szolgáltatásokkal biztosítja az élményekben való fürdőzést. Hajdúszoboszlón a jövő évben is egyedi kedvezményekkel és kiváló szolgáltatásokkal várja vendégeit a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum üzemeltetője a Hungarospa Zrt. Egyedi 20 %-os kedvezményt kapnak az élményfürdő aktuális jegyárából, azok, akik a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe érvényes kezelőlappal és külföldi kúralappal, vagy fényképes kemping belépőkártyával rendelkeznek.

Kiváló szálláshely ajánlatok és programok

Az év első időszakában a kedvező hajdúszoboszlói fürdő- és gyógy szolgáltatások mellett a szálláshelyek is kedvezményes csomag ajánlatokkal várják vendégeiket. A hajdúszoboszlói kínálat ezen a téren is kiemelkedő, mivel több, mint 1500 szálláshely közül választhatnak az ide látogató vendégek, akik így igényeiknek megfelelően választhatnak. Hajdúszoboszlón a szálláshelyek az év eleji időszakokban, speciális csomagokat is kínálnak, mint pótszilveszteri-, farsangi-, Valentin napi akciók. A speciális ajánlatokat választva a szállás és ellátás mellett wellness és gyógyszolgáltatások, valamint egyéb szórakoztató programokon keresztül tapasztalható meg a hajdúszoboszlói felüdülés. A szálláshelyek program kínálata mellett Hajdúszoboszló kulturális és gasztronómiai rendezvényein is érdemes részt venni.

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a facebook.com/hajduszoboszlo.hu oldalon található.

 

Mentés


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X