Főoldal > AKTUÁLIS > Énekléssel gyötri kislányát Scarlett Johansson

Énekléssel gyötri kislányát Scarlett Johansson

éneklésgyerekkislányScarlett Johanssonszínésznősztár
0

Írta:

Az Énekelj! című animációs film eredeti változatában Scarlett Johansson kölcsönzi hangját Ash-nek, a rocker tarajos sülnek (a magyar változatban Gubik Petra).

Scarlett Johanssonnak nem esett nehezére a karakter életre keltése, ugyanis ő is folyton énekel kislányának, a kétéves Rose-nak. „Ha csak tehetem, egész nap énekelek neki, ami időnként borzasztóan idegesíti szegényt – mesélte a színésznő az ETonline-nak adott legújabb interjújában. – Ilyenkor kézzel-lábbal tiltakozik, hogy „anya, ezt ne!”. Szerencsére olyan vagyok, mint a wurlitzer, ha megnyomják rajtam az „ugrás” gombot, azonnal rázendítek egy másik számra.”

scarlett2.jpg ()

A színésznő bevallotta, hogy nem sok babér teremne neki az énekesi pályán, de kislánya határozott tehetséget mutat. „Főleg a Let It Go megy neki, határozottan van hallása.”

Johansson arról is mesélt, hogy a szuperhősös filmekben játszott szerepe miatt állandóan jó formában kell lennie, de legújabb alakítása miatt komolyabban meg kellett erőltetnie magát. A Páncélba zárt szellem című sci-fi akciófilmben félig ember, félig robot rendőrt alakít. A cselekmény jelentős részében vagy testhezálló latexruhát visel, vagy hiányos öltözékben látható, ráadásul a kaszkadőrmutatványok egy részét is ő végezte. „Sokkal többet kellett edzenem, mint mikor a Fekete Özvegy szerepére készültem – árulja el a színésznő. – A napom hajnalban kezdődött a konditeremben, és egy egész halászfalu nem eszik annyi tonhalat, mint én a felkészülés során. Mindez heti öt napon át, csak hétvégén szusszanhattam egy kicsit.”

Forrás: UIP


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X