Főoldal > AKTUÁLIS > Pink imádnivaló fotót posztolt a gyerekeiről

Pink imádnivaló fotót posztolt a gyerekeiről

babaénekesnőgyerekpinksztárszülés
0

Írta:

Szupercuki fotót osztott meg követőivel az immár kétgyerekes sztáranyuka.

Új év, új élet? Nos, nekünk nagyon úgy tűnik, hogy Pink számára inkább a már ismert örömök megsokszorozásáról lesz szó 2017-ben. Ugyanis néhány nappal azután, hogy megszületett második gyermeke, a híres énekesnő egy elképesztően édes fotót osztott meg Instagramon: lánya, Willow Sage édesen tartja karjában a kisöccsét, és a világ legnagyobb mosolyával mutatja meg a világnak, mennyire örül a babának. Pink mi mással is kívánhatott volna boldog új évet követőinek, mint ezzel a tüneményes képpel?

Azt nem tudjuk, mi lesz a világsztár újévi fogadalma, de szerintünk meglehet, hogy nem arról fog szólni, mennyi idő alatt nyeri majd vissza „versenysúlyát”, és ez így is van rendjén. Ugyanis sokkal fontosabb a kisbaba és az anyuka közti szeretetkapcsolat kiépítése, mint az, hogy ki milyen rekordgyorsasággal tudja visszanyerni a várandósság előtti vonalait.

Pink az első terhessége során 25 kilót hízott. Azt mondja, ez azért lehetett így, mert míg Willow-t várta, azért elég sokat kedvezett magának, és lazított az edzésprogramján. Azonban nem sokkal a szülés után visszatért sportos életmódjához, bár igyekezett semmit sem erőltetni.

Ennek jegyében nagy sétákkal és túrázással kezdett, majd intenzív kardióra váltott: hetente többször iktatott be egyórás futást vagy intenzív kerékpározást, ami további egyórányi erősítő edzések vagy jóga követett.

A sztármami saját bevallása szerint egy élvezetes várandósság után kissé nehezen viselte, hogy több mint húsz kilót hízott. Persze anyukaként is elfogadta önmagát, és hálás volt a sorsnak, hogy nem „kellett” rohamléptekben diétáznia és edzenie… de azért elmondása szerint nagyon megörült, amikor csökkenni kezdett a súlya.

„Ezt a sport mellett annak is köszönhettem, hogy változtattam az étrendemen. Nagyrészt vegetáriánus kosztra tértem át, de néha, amikor nagyon megkívántam, ettem egy kis csirkét vagy halat” – árulta el.

Az énekesnő diétájának sikeréhez az is hozzájárult, hogy ő maga készítette el a vega finomságokat, például isteni salátákat, hiszen szinte egész nap otthon volt a kislányával. „Ha pedig kimozdultunk, igyekeztünk gyalogolni, vagy később biciklivel menni. A plusz mozgás mindig jól jön” – magyarázta a sztár, akinek élete kislánya és kisfia születése után mozgalmasabb, színesebb és még boldogabb.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X