Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott 25 kilót Pink a szülés után

Így fogyott 25 kilót Pink a szülés után

diétafogyásszülés
0

Írta: and

Te is emlékezhetsz azokra a képekre, amik tavaly májusban járták be a világot Pinkről? Az énekesnő

Te is emlékezhetsz azokra a képekre, amik tavaly májusban járták be a világot Pinkről? Az énekesnő nagy pocakkal, boldogan mosolyogva pózolt a kamerák előtt, hisz akkor már nagyon várta kisbabája születését.

A kis Willow Sage 2011. június 2-án érkezett meg a családba, hatalmas örömet okozva szüleinek. És bár Pink jó ideig csak arra szeretett volna koncentrálni, hogy minél jobban élvezhesse az anyaság minden percét, később azért bevallotta, mekkora traumát okozott számára a terhesség alatt felszedett pluszsúlya.

„Azt hittem, majd istennőnek érzem magam, mert telebeszélték a fejem azzal, hogy egy nő sosem érezheti magát nőiesebbnek annál, mint amikor gyereke születik. Marhaság. Én egész egyszerűen csak egy roncsnak éreztem magam” – mondta.

A fittségéről és színpadi artista mutatványairól is ismert énekesnő 25 kilót hízott a terhessége alatt. Erre persze akkor nem figyelt fel, hiszen a babavárós hétköznapokban sok öröme telt, és bizony egyik finom falatot a másik után tömte magába. „Persze, hogy élveztem. A kislányom biztosan sajttortából van” – utalt az elfogyasztott finomságokra egy interjúban.

Majd hozzátette: nem sietett a pluszkilók ledolgozásával, de abban biztos volt, hogy mind étrendjét, mind a rendszeres mozgást illetően sok tennivalója lesz, ha vissza akarja nyerni a terhessége előtti vonalait.

pink2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Pink első körben az étrendjén változtatott, ami azt jelentette, hogy elsősorban vegetáriánus diétára váltott. Ennek értelmében halat és csirkét sem fogyasztott, csak ha nagy ritkán megkívánta ezeket.

A diéta sikerét növelte, hogy amíg a hétköznapok nagy részét otthon töltötte a babával, ő maga tudta elkészíteni az egészséges és finom ételeket, sőt, férje, Carey Hart születésnapjára is ő főzött.

Ami pedig a mozgást illeti, a 32 éves sztáranyuka eleinte sokat sétált, majd kétórás edzésekre váltott. Ezen alkalmak egy óra kardiót jelentettek, ami lehet például futás, úszás, kerékpározás vagy ellipszistrénerezés, majd egy újabb óra erősítő edzés vagy jóga következett. Így nem is csoda, ha az énekesnő élete immár vissza is tért a normális kerékvágásba. Sőt, a sztár ismét olyan elképesztő formában van, hogy a Cover Girl cég is őt választotta reklámarcának.

„Az anyuci üzemmódból ismét visszakerültem az én világomba. A stúdióban az új albumomon dolgozom, ami szeptemberben jelenik meg, és a The Truth About Love (Az igazság a szerelemről – a szerk.) címet kapta. Szóval úgy tűnik, az életemben most minden a helyére került” – tette hozzá az anyukaként és énekesnőként is boldog sztármami.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X