Főoldal > AKTUÁLIS > Ellie Goulding szuperszexi hasizmokat villantott

Ellie Goulding szuperszexi hasizmokat villantott

edzésEllie Gouldingénekesnőhasizomkockás hassztár
0

Írta:

A 30 éves énekesnő ennyire komolyan veszi az edzéseket!

Arról már korábban is írtunk, hogy ha valaki, hát Ellie Goulding büszkén mutogathatja a testét, és hasizmait, mert nagyon komolyan veszi az edzéseket, és persze ennek az eredménye sem marad el. Hogy mennyire nem, azt a 30 éves énekesnő február közepén posztolt Instagram fotóján is láthatjuk: egy fekete bikiniben mutatta meg a világnak, mennyire fantasztikusan néz ki.

Ki tud a képen arra is figyelni, hogy a világsztár amúgy csodaszép helyen van: Valentin nap környékén Miamiban, a 1Hotels egyik csodás lakosztályában szállt meg. És persze azért reméljük, hogy pihent is egy kicsit.

Persze ő sem volt mindig egészségtudatos, sőt, mondhatnánk, hogy magasról tett arra, milyen ételeket visz be a testébe. Ellie korábban azt nyilatkozta, hogy gyerekként rengeteg finomított élelmiszert evett, és kicsit sem érdekelte, hogy volt rajta némi súlyfelesleg. Később viszont megelégelte a pluszkilókat, és mind a rendszeres sport, mind egy új étrend is az élete részévé vált.

Az énekesnő a vegán étrend lelkes követője, melynek értelmében semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt, és ez a diéta szerinte ahhoz is hozzájárul, hogy a „kritikus” testtájairól gyorsabban távozott a zsír, illetve ez tovább marad távol.

Szerintünk viszont ezt nagyobb részben köszönheti annak, hogy az étkezésre való odafigyelés mellett rendszeresen sportol is. Futni nagyon szeret, amire korábban rendszeresen hívta rajongóit is.

„Egyszer csak arra ébredtem, hogy futni szeretnék. Mint Forrest Gump. Azóta csinálom, és ez tényleg nagy szerelem az életemben” – nyilatkozta. Elhivatottságát mutatta, hogy 2013-ban már a negyedik New York félmaratonját teljesítette, méghozzá nem is rossz idővel: kicsit több mint egy óra negyven perc alatt.

A híresség a futást jóga- és capoeira órákkal egészíti ki, valamint metabolikus és plyometrikus gyakorlatokat kombinál. Emellett bokszol, jógázik, gimnasztikázik, és persze táncol, ami a színpadon nélkülözhetetlen show-elem is számára.

„Élek, tehát edzenem kell. A kettő összefügg nálam egymással, mint mondjuk a légzés és a létezés” – magyarázta elhivatottságát egy korábban készült interjúban. Ellie tehát minden nap sportol, lelkesedését pedig – ahogy ő mondja – a változatosság segít fenntartani, nála aztán tényleg sosem unalmasak az edzések!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X