Főoldal > AKTUÁLIS > Ellie Goulding mesébe illő ruhában állt színpadra

Ellie Goulding mesébe illő ruhában állt színpadra

diétaénekesnőfellépésfélmaratonfogyásfutásöltözékruhasportsztár
0

Írta: and

Ellie Goulding nemcsak zenei ambíciói és tehetsége miatt követelte ki sokak figyelmét az utóbbi időben

Ellie Goulding nemcsak zenei ambíciói és tehetsége miatt követelte ki sokak figyelmét az utóbbi időben, hanem egy különleges, mesébe illő ruhának köszönhetően is, ami a rajongók és az újságírók figyelmét egyaránt felkeltette.  
 
A fiatal énekesnő a Royal Variety Performance-on viselte egyedi, 183 méternyi anyagból álló ruháját, aminek kialakítása és elrendezése három embernek ötnapi munkájába telt. A fehér ruhakölteményre fénytechnikával vetítették az effekteket, és fel is emelték benne az énekesnőt.
 
Így aztán a How Long Will I Love You és Explosions című dalait elénekelve nemcsak hangilag, hanem vizuálisan is egyedülálló élményt nyújtott a közönségnek, ahol olyan előkelőségek foglaltak helyet, mint Erzsébet királynő, Vilmos herceg és Katalin hercegné.
 
„A The Royal Variety Performance egy olyan esemény, ahol a leghihetetlenebb előadók léptek fel az elmúlt 100 évben” – mondta Ellie, majd szerényen hozzátette, hogy számára megtiszteltetés ezen előadók névsorában szerepelni.

ellie2.jpg ()
 
A 27 éves énekesnőt egyébként nemcsak a zenéről kérdezgetik gyakran, hanem arról is, hogyan őrzi vonalait. Korábban azt nyilatkozta, hogy gyerekként rengeteg finomított élelmiszert evett, és kicsit sem érdekelte, hogy volt rajta némi súlyfelesleg. Később viszont megelégelte a pluszkilókat, és mind a rendszeres sport, mind egy új étrend is az élete részévé vált.
 
Ellie a vegán étrend lelkes követője, melynek értelmében semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt, és ez a diéta szerinte ahhoz is hozzájárul, hogy a „kritikus” testtájairól gyorsabban távozott a zsír, illetve ez tovább marad távol.
 
Szerintünk viszont ezt nagyobb részben köszönheti annak, hogy az étkezésre való odafigyelés mellett rendszeresen sportol is. Futni nagyon szeret, amire korábban rendszeresen hívta rajongóit is. „Egyszer csak arra ébredtem, hogy futni szeretnék. Mint Forrest Gump. Azóta csinálom, és ez tényleg nagy szerelem az életemben” – nyilatkozta. Elhivatottságát mutatta, hogy tavaly már a negyedik New York félmaratonját teljesítette, méghozzá nem is rossz idővel: kicsit több, mint egy óra negyven perc alatt.
 
A híresség a futást jóga- és capoeira órákkal egészíti ki. Emellett bokszol, jógázik, gimnasztikázik, és persze táncol, ami a színpadon nélkülözhetetlen show-elem is számára. „Élek, tehát edzenem kell. A kettő összefügg nálam egymással, mint mondjuk a légzés és a létezés” – magyarázta elhivatottságát egy korábban készült interjúban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X