Főoldal > AKTUÁLIS > Hamarabb érkezhet Amanda Seyfried kisbabája?

Hamarabb érkezhet Amanda Seyfried kisbabája?

Amanda Seyfriedbabapocakszínésznősztárterhesség
0

Írta:

A színésznő máris méretes pocakkal közlekedik.

Mindannyian tudjuk, hogy sem a babapocak mérete, sem az anyukák megérzései nem árulják el egyértelműen, hogy pontosan mikor jön a baba, vagy épp mennyivel születik majd előbb vagy később. A DailyMail nemrég azt írta, hogy Amanda pocakjának méretét elnézve szinte biztos, hogy az általuk említett májusi időpontnál hamarabb érkezik majd a kisbabája.

A Lopott idő, A lány és a farkas valamint a Mamma Mia! sztárja viszont úgy tűnik, egyelőre sem a híresztelésekkel, sem semmi mással nem foglalkozik – legutóbb Nyugat-Hollywoodban kapták őt lencsevégre, amikor nyugodtan, mosolygósan sétált vőlegényével, Thomas Sadoskival.

A néhány napja készült fotók tanúsága szerint a kismama kiegyensúlyozott, és nagyon jól viseli várandósságát. Egy biztos: az alakja miatt nem aggódik, sőt, olykor bűntudat nélkül kedvez magának azzal, amit csak megkíván. A színésznő néhány hete azt nyilatkozta, hogy több túrót evett terhessége alatt már most, mint eddig bármikor, illetve egy másik interjúban elárulta, hogy vajas és cukros dolgokat kíván – vagyis főleg vajas finomságokat.

Amanda korábban sem tagadott meg magától semmit, amit megkívánt, de várandóssága előtt ügyelt a mértéktartásra. Edzője, Harley Pasternak régebben azt mondta róla, hogy Amanda nagyon tudatos lány – nemcsak remekül összpontosít az edzéseken, hanem azt is tudja, mely testrészein szeretne tökéletesíteni, és ezt milyen gyakorlatokkal érheti el.

„Egyik kedvence a súlyzós edzés, melynek segítségével a hátát és az alsó testtájait erősítettük meg” – árulta el Harley, amikor ügyfeléről kérdezték. Majd hozzátette: sem a gyakorlatok, sem a kőkemény edzés nem csökkenti Amanda lelkesedését, a színésznő ugyanis hihetetlenül motivált.

„Szeretnék jól kinézni, ami a munkám miatt mindig fontos számomra. Ha nem lennék remek formában, biztosan nem kaptam volna meg a Mamma Mia! című film egyik főszerepét, és nem változott volna meg az életem. De persze az egészségem a legfontosabb, emiatt sem hanyagolhatom el a rendszeres edzést és a helyes táplálkozást” – nyilatkozta korábban.

A színésznő korábban heti 5 alkalommal látogatta az edzőtermet, ahol alkalmanként 25 perces edzéseken izzadt. Bemelegítésként 5 perc kardió, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következett. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jött.

Emellett pedig Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követte. Ennek értelmében napi öt étkezés során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

Persze Amandának is vannak kicsit egészségtelenebb kedvencei: azt állítja, nagyon szereti a hasát, és egyik kedvenc kalóriabombája a pizza, amiből most tényleg lelkifurdalás nélkül ehet valamivel többet, mint amikor mondjuk egy-egy szerepre vagy fotózásra készült, és jobban figyelt az alakjára.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X