Főoldal > AKTUÁLIS > Marion Cotillard kacsaszájú lett

Marion Cotillard kacsaszájú lett

fotóMarion Cotillardoscar-díjszépségszínésznősztár
0

Írta:

Mindenki azonnal felfigyelt a híres színésznő legutóbbi Instagram-fotóira.

Marion Cotillard legutóbb párjával, Guillaume Canet-val szerepelt a Rock’n’Roll című filmben, amit Canet írt és rendezett. A múlt hónapban Párizsban bemutatott film viszont sanszos, hogy a vártnál kevesebb embert érdekelt, ugyanis Marion meglepő módon hívta fel a figyelmet erre a produkcióra: az Instagramon osztott meg néhány fotót, amik még a film forgatásán készültek, és bizony a képek tanúsága szerint külseje igencsak megváltozott.

Vagyis kacsaszájú lett. „Marion Cotillard?! Most tényleg?!” – kérdezheted velünk együtt. Aggodalomra viszont semmi ok: a színésznő sem a frizuráján nem változtatott, sem az ajkain – bár a DailyMail és a lap Marionról szóló internetes cikkének kommentelői is azt sugallják, hogy tényleg feltölttette ajkait, az e-online azt írja, hogy erről szó sincs (szerencsére). Csak valamiféle protézist tett a szájába, amitől úgy tűnik, mintha kacsaszája lenne (és a szájfény is rásegít a hatásra), frizurája pedig csak paróka.

Marion egyszerűen zseniális, most aztán tényleg mindenki a képekről beszél – és hát megemlítik a film címét is, hiszen a fotók minden bizonnyal a forgatáson készültek. A francia sztár egyébként a magánéletben ritkán visel ennyire kivágott holmikat, mint ezeken a képeken, általában inkább visszafogott, elegáns ruhaválasztásai miatt dicsérik a rajongók, akiknek persze a színésznő alakja is bejön.

Most, hogy kismama, persze kicsit engedékenyebb magával, de Marion úgy általában véve sokat tesz azért, hogy formában maradjon: egyrészt gyakran jár edzőterembe, másrészt pedig szabadidejében is az aktív kikapcsolódás híve.

Elmondása szerint a kint is végezhető mozgásformák az igazi kedvencei: sok gyaloglással és biciklizéssel őrzi vonalait, elsősorban vékony, de nőiesen izmos lábainak formáját. Emellett ötéves kisfia, Marcel után is sokat szaladgál, akiről azt mondja, nemcsak lelkileg, hanem testileg is mindig felüdülést nyújt számára.

Bár nem nyilatkozik gyakran diétás- és edzéstitkairól, azt tudjuk róla, hogy első várandóssága alatt sem állt le a mozgással, és nem tömte magát egészségtelen ételekkel. Így lehetséges, hogy nem rakódtak rá a kilók számolatlanul, és 2011 nyarán, a szülés után két héttel már egy Dior reklámfilmben szerepelt.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Marion a makrobiotikus diéta híve: száműzte az étrendjéből többek közt a húst, a tejtermékeket és a tojást, és arra figyel, hogy lehetőleg csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat, gyümölcsöket és zöldségeket fogyasszon.

A színésznő lelkes környezetvédő, amit szintén összekapcsol a makrobiotikus szemlélettel. Attól tart, hogy az élelmiszerek szállítása közben is sok káros anyag kerül a levegőbe, ezért igyekszik olyan ételeket fogyasztani, melyek közeli gazdaságokból származnak, nem pedig a világ túloldaláról.

Marion Cotillard 5 szépségtrükkje

Ha gyorsan és egyszerűen akarjuk összefoglalni, akkor Marion szépségtippjei a következők: sok ásványvíz, elegendő alvás, bőrápolás minél természetesebb alapanyagokból készülő kozmetikumokkal, a bevált márkák és termékek megtartása, sminkelést illetően pedig sokszor elég egy vörös rúzs, amihez színben passzoló körömlakkot választ. Szerintünk egyszer mindenképp próbáld ki te is!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X