Főoldal > AKTUÁLIS > Horváth Éva fia nem magamutogató típus

Horváth Éva fia nem magamutogató típus

babaHorváth Évamodellműsorvezetőterhességultrahang
0

Írta:

Már csak néhány hét, és megszületik Horváth Éva kisfia. A csinos kismama izgatottan várja, hogy végre karjában tarthassa a picit, és addig is mindent elkövet, hogy minél többet megtudjon róla.

 

Többek között ezért sem mulaszt el egyetlen ultrahangvizsgálatot sem, ahol  amellett, hogy végigkövetheti a baba fejlődését, a hasonlóságot is szívesen keresgetné a kicsi vonásaiban, ha hagyná… Éva kisfia már most önálló egyéniség, aki csak akkor fogad szót édesanyjának, ha épp úgy tartja kedve.

Olyan gyorsan elszállt az elmúlt néhány hónap, hogy Horváth Éva szinte észre sem vette. A sugárzóan szép műsorvezető imádja a babavárás minden pillanatát, de természetesen mindennél jobban várja, hogy végre megérkezzen a pici.

Nagyon szeretem ezeket az alkalmakat, ilyenkor mindig beleshetek a kisfiamhoz. Ennél már csak az lesz nagyobb ajándék, amikor végre megszületik és megpillanthatjuk őt. Akkor már biztosan nem tud majd kicselezni minket” – kezdte viccelődve Éva.

„Eddig gyakorlatilag még egy jó fotót sem sikerült készíteni róla, nem egy magamutogató típus. Az arcát szinte kivétel nélkül eltakarja valamennyire, a lábai égnek állnak, de szuper jól érzi magát és ez a legfontosabb. Pedig a doktor úr is nagyon türelmes, ahogy itt a Czeizel Intézetben mindenki. A mostani vizsgálaton a pici elhelyezkedését, fejlődései ütemét és méreteit is kielemezték, kiderül például, hogy a kezei és lábai hossza alapján két héttel előbbre jár a koránál. Ha nyakigláb lesz, abban rám ütött, nekem is hosszú végtagjaim voltak már gyerekként is. Már nő a haja is, ami szintén nem meglepő, ha az én fürtjeimet vesszük alapul” – tette hozzá Horváth Éva, aki azt is elárulta, hogy kisfia nem mindig ilyen nyugodt, evés után például sokszor annyira felpörög, hogy alig győzi kivárni, míg egy kicsit lenyugszik. Sok babával ellentétben azonban az éjszakákat végigalussza  –  Évi reméli, hogy ezt a jó szokását fia a születése után is megtartja majd.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X