Főoldal > AKTUÁLIS > Újabb szoptatós fotót osztott meg a szexi modell

Újabb szoptatós fotót osztott meg a szexi modell

anyaságbabaCandice Swanepoelfotózásmodellszépségszoptatásszupermodell
0

Írta:

Nincs az a fotózás, ahol Candice Swanepoel ne tartana egy kis szünetet, ha kisfia megéhezett.

Candice Swanepoel fontosnak tartja, hogy féléves kisfia addig szopizzon, ameddig csak lehet – és semmilyen munka nem gátolhatja meg őt abban, hogy a kis Anacã-t megetesse, ha itt az ideje. Decemberben már posztolt szoptatós fotót a gyerkőccel, és nemrég újabb ilyen közös kép jelent meg róluk. Candice-t a Vogue magazin brazil kiadásának fotózták Rio de Janeiróban, amikor a 28 éves modell szünetet kért, és megetette kisfiát.

Sokak szerint ezzel nincs is semmi baj, mások szerint viszont mind a babát, mind a saját mellét betakarhatta volna, mert hát lehet ezt úgy is csinálni… a híres modell szerint viszont elég nagy probléma, hogy míg sokak szerint a nőknek szégyellniük kellene magukat a szoptatás miatt, neki például senki sem szól be meztelen divatanyagai miatt.

A Victoria’s Secret dél-afrikai modelljét sok mindenben megváltoztatja tehát az anyaság. Korábban érték őt olyan vádak, hogy túl komolyan veszi a divatbemutatók előtti szigorú étrend és edzések betartását, és túl sovány. 2011 márciusában például szinte kórosan soványra fogyott egy fehérnemű-bemutató kedvéért: karjai és lábai nádszálvékonyak lettek, derékbősége pedig pubertás előtt álló kislányéhoz volt hasonló.

A Candice-ről készült fotók az internetre kerülve bejárták a világot, és megosztották a közvéleményt. Egyesek szerint a modell egyszerűen csak vékony alkat, míg mások biztosak voltak abban, hogy anorexiával küzd. Ezeket a vádakat a modell úgy próbálta elhárítani, hogy azt bizonygatta, fogyókúra helyett lelkesen edz: a divatbemutatók előtt naponta két alkalommal.

Állítása szerint esetében már csak azért sem kell soha ettől az étkezési zavartól tartani, mert még csak nem is diétázik: étrendjében kiegyensúlyozottságra törekszik, így szerinte soványságának felelősei a sok stressz és a rengeteg utazás lehettek.

„Szeretek bőségesen megreggelizni. Kedvenceim a croissant, a tojás és a szalonna. Szeretem az omlettet és a mazsolát is” – árulta el. Illetve korábban arról is beszélt, hogy amikor egy kis kényeztetésre vágyik, szívesen majszol édes brazil kenyeret.

„Emellett ha nem készülök épp divatshow-ra, hetente legalább három alkalommal sportolok a személyi edzőmmel, olykor pedig balettra is járok” – mondta. A modellről sokan tudják, hogy kedvenc sportja a boksz. „Valósággal a megszállottja vagyok ennek a mozgásformának, mert nemcsak remek alakot formál, hanem testileg és lelkileg is megerősít” – árulta el egy régebbi interjúban Candice Swanepoel.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X