Főoldal > AKTUÁLIS > Zoe Saldana áttetsző ruhában reklámozta új filmjét

Zoe Saldana áttetsző ruhában reklámozta új filmjét

edzésfilmszínésznősztártestZoe Saldana
0

Írta:

A galaxis őrzői vol. 2.-re még egy kicsit várni kell, Zoe Saldana ruháját viszont azonnal érdemes megnézni!

A sztároknak nemcsak új filmjeik bemutatóin illik részt venni, hanem előtte számos promóciós eseményen is. Így volt ez a napokban Zoe Saldana esetében is, aki meg sem állt Tokióig, hogy felhívja egy kicsit az emberek figyelmét új filmjére, a nálunk május 4-én bemutatásra kerülő A galaxis őrzői vol. 2.-re.

És nem is bízta a véletlenre, hogy ez tényleg így legyen: a 38 éves színésznő egy vékony, fölül áttetsző anyagú, skarlátvörös Givenchy szettben jelent meg az eseményen, és persze nem is meglepő, hogy mindenki azonnal őt nézte.

Nem volt illetlen a szerelése, inkább nőiesnek, az áttetsző részek miatt kicsit trükkösnek és figyelemfelkeltőnek mondanánk, és persze meg is lepődtünk azon, hogy még a rendezvényen viselt A galaxis őrzői vol. 2. bomberdzseki is egész jól mutat ezzel a cuccal.

Zoénak persze könnyű, mondhatnánk, hiszen remek formába hozta magát, és ezt tudja is tartani. Az Avatar és a Star Trek mozikból is ismert színésznő számára természetesen fontos, hogy elérje a saját maga által kitűzött célokat, és ebbe a magánéletében és hivatásában elérendő célok mellett az is beletartozik, hogy vékony maradjon.

A 38 éves sztár vonalaira nem is lehet panasz. Ezt egyrészt az egészséges táplálkozásnak köszönheti – ikrei után száműzte szótárából a „diéta” szót, és azóta inkább a kiegyensúlyozott, egészséges és tápláló étrendre szavaz –, másrészt pedig annak, hogy a mozgás szerelmese: többek közt imád táncolni, és rendszeresen jár Pilatesre.

Az is rendkívül fontos számára, hogy ne veszítse el motivációját, ezért van szüksége egy személyi tréner irányítására és biztató szavaira. „Nélküle inkább sétálni mennék, ami nem is olyan rossz kardio-edzés!” – vallotta be viccelődve egy interjúban a sztár.

Ami a kardiózást illeti, Zoe olykor talán lepedőakrobatikára cseréli a táncot, ugyanis korábban arról is őszintén beszélt, hogy imád szeretkezni. „Nagyon szeretem, ha összeér a bőröm a pároméval. Abban pedig nem hiszek, hogy rejtegetni kellene egy olyan csodás dolgot, mint az emberi test” – mondta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X