Főoldal > AKTUÁLIS > Hatalmas pocakja van az ikrekkel várandós Avatar-sztárnak

Hatalmas pocakja van az ikrekkel várandós Avatar-sztárnak

babadiétafitneszfogyásikreksztárterhességvárandósság
0

Írta: and

 Zoé Saldana életében most egy ideig nem a karrierje, vagy a megjelenése játssza lesz a legfontosabb, hanem sz

 
Zoé Saldana életében most egy ideig nem a karrierje, vagy a megjelenése játssza lesz a legfontosabb, hanem születendő ikrei. Alighanem már most a kicsik a sztár gondolatainak főszereplői, és inkább ábrándozik az anyaságról, mint hogy mondjuk a tükör előtt szépítkezne. 
 
Ez lehet a magyarázat arra is, hogy a 36 éves színésznőt nemrég smink nélkül fotózták le Los Angelesben. De nincs is szüksége a makeupra, mert így is elbűvölő – hatalmas pocakja pedig úgyis elvonja a figyelmet arról, hogy mit visel, vagy mennyi festék van az arcán.
 
Rajongói annak is örülnek, hogy kedvencük várandósan is ragyogó, és – mint egy korábbi interjúban is elmondta – kényelmesen, de csinosan próbál felöltözni minden nap, hiszen a várandósságot élete legszebb és legörömtelibb időszakának tartja, amit öltözködésével is szeretne kifejezni.
 
zoe2.jpg ()„Attól, hogy az ember mondjuk rosszul érzi magát reggelente, főleg a terhessége elején, még nem kell úgy kinéznie” – magyarázta mosolyogva. Szerencsére manapság viszont már nem szenved hányingertől vagy gyomorbántalmaktól, hanem boldogan készül ikrei érkezésére, akik a hírek szerint télen jönnek majd világra. Sok szép holmit vásárolt már gyerekeinek, de biztos van olyan, amit később szeretne beszerezni, vagy barátaitól, családtagjaitól kapja majd meg ajándékba.
 
Valószínűleg manapság arra sem nagyon gondol, hogy mikor nyeri majd vissza sokak által irigyelt vonalait. És ez így is van rendjén, hiszen a kismamaságnak nem arról kellene szólnia, hogy egy anyuka mikor lesz ismét karcsú, hanem a babával, babákkal való összehangolódásról és a szeretetről.
 
Ezért valószínű, hogy a sztár most lazít egy kicsit az étrendjén, és az általa kedvelt mozgásformák közül is inkább a kímélőbbeket választja, mint például a séta, a tempósabb gyaloglás, vagy a kismamajóga.
 
Zoé egyébként a mozgás szerelmese: imád táncolni, és rendszeresen jár Pilatesre. Korábban azt nyilatkozta, az is rendkívül fontos számára, hogy ne veszítse el motivációját, ezért van szüksége egy személyi tréner irányítására és biztató szavaira. „Nélküle inkább sétálni mennék, ami nem is olyan rossz kardio-edzés!” – vallotta be viccelődve egy interjúban.
 
Egyébként legyen bármilyen nagy sztár, a mai napig közvetlen és őszinte maradt, így amikor egy interjúban a szex és az intimitás került szóba, nyíltan válaszolt az újságíró ezen kérdéseire is. „Nagyon szeretem, ha összeér a bőröm a pároméval. Abban pedig nem hiszek, hogy rejtegetni kellene egy olyan csodás dolgot, mint az emberi test” – mondta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X