Főoldal > AKTUÁLIS > Titokban ment férjhez a színésznő

Titokban ment férjhez a színésznő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A sztárvilágban vannak, akik nagy esk&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A sztárvilágban vannak, akik nagy esküvőről álmodoznak, és az egész világnak megmutatják életük nagy napján készült képeiket, mások teljes titokban mondják ki a boldogító igent szerelmüknek.

Zoe Saldana is az utóbbi csoportba tartozik, ugyanis külföldi lapok szerint még a nyáron hozzáment művész kedveséhez, Marco Peregóhoz. A találgatások akkor kezdődtek el, amikor a színésznő egy angliai eseményen új ékszert viselt a bal kezének gyűrűs ujján. Nem sokkal később egy névtelenül nyilatkozó ismerőse is megerősítette: Zoe tényleg férjnél van.

A pár állítólag régóta ismeri egymást, tehát nem egy néhány hetes szerelmet pecsételtek meg házassági esküjükkel. Bár a szexi híresség korábban 11 évig volt Keith Britton párja, azt követően pedig Bradley Cooperrel randizgatott. Valószínűleg csak ezután, valamikor idén találhatott rá a vele egyidős művész.

„Tökéletes párt alkotnak, fantasztikus kémia van köztük” – fecsegte el a névtelenül nyilatkozó forrás egy amerikai magazinnak. Hozzátéve, hogy a színésznő most igazán boldog, mert valakivel megoszthatja és élvezheti az életet.

Mások szerint már a gyerekvállalás is szóba került az ifjú párnál. Zoe nemrég így beszélt erről egy interjúban: „Remekül kijövök a gyerekekkel és a kisállatokkal, megértem őket, ahogyan ők engem. A gyerekek nagyon okosak. Gyakran több értelmes gondolatuk van, mint egy felnőttnek”.

Az Avatar és a Star Trek mozikból is ismert színésznő számára természetesen nemcsak a magánélete fontos, hanem az is, hogy a hivatásában elérje a saját maga által kitűzött célokat. Ebbe az is beletartozik, hogy elégedett lehessen fotóival, ha visszanézi egy-egy film jeleneteit, vagy a díjátadó gálák képeit.

zoe2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 35 éves sztár alakjára nem is lehet panasz. Ezt egyrészt az egészséges táplálkozásnak köszönheti, másrészt pedig annak, hogy a mozgás szerelmese: imád táncolni, és rendszeresen jár Pilatesre.

Az is rendkívül fontos számára, hogy ne veszítse el motivációját, ezért van szüksége egy személyi tréner irányítására és biztató szavaira. „Nélküle inkább sétálni mennék, ami nem is olyan rossz kardio-edzés!” – vallotta be viccelődve egy interjúban a sztár.

Zoe és a szex

A színésznő korábban arról is őszintén beszélt, hogy imád szeretkezni. „Nagyon szeretem, ha összeér a bőröm a pároméval. Abban pedig nem hiszek, hogy rejtegetni kellene egy olyan csodás dolgot, mint az emberi test” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X