Főoldal > AKTUÁLIS > Ashley Graham meztelenkedett

Ashley Graham meztelenkedett

Ashley Grahammeztelenmodellplus size modellszupermodelltest
0

Írta:

A világ leghíresebb plus size modelljéről Instagramra került fel ez a felvétel.

Ashley Graham nevét sokan azért jegyeztük meg, mert ő a világ legismertebb plus size modellje, illetve nem mellesleg azért is, mert nemcsak büszke a testére, hanem szereti meg is mutatni vonalait a világnak, akár lengébb öltözékben is.

Most viszont konkrétan meztelen! A következő felvételt a Love Magazine szerkesztője, Katie Grand osztotta meg Instagramon, és bizony nem kell sokáig fürkészni, hogy neked is feltűnjön: a 29 éves modell csak a kezeivel takarja kebleit. A vállán van ugyan egy kabát, de az trükkösen csak azokat a részeket fedi, amiket amúgy sem látnánk (vagyis Ashley hátát). Sőt, a sztár a V magazinnak is levetkőzött, ezen a fotón csak egy hálós felső van rajta, ami mindent láttatni enged a modell testén.

Bevállalós? És nagyon bátor is. A híres modell már korábban is többször mondta, mennyire szeretné megmutatni az embereknek, hogy mindnyájan fogadjuk el és szeressük meg a testünket. „Én mindig szexinek, csinosnak látom magam, és kényelmesen érzem magam minden helyzetben. Így szeretek önmagamra tekinteni” – mondta egy korábbi interjúban, hozzátéve, hogy azt szeretné, ha mások is annyira szeretnék a saját testüket, mint ő a sajátját.

Persze a teltebben is szuper alakért sokat dolgozik, például szinte minden nap jár edzőterembe (mivel a plus size nem jelent egyet azzal, hogy a modellek ténylegesen kövérek, inkább olyasmit takar, hogy kicsit teltebbek, de alakjuk nagyon szép látványt nyújt – inkább nőies, mint duci).

Ashley hétfőnként BoxFit trainingen vesz részt, egyik kedvence pedig a kickbox, amit soha nem hagyna ki. Keddenként köredzés, szerdán sprintek sorozata, csütörtökön kettlebelles köredzés, péntekenként pedig ismét egy jó BoxFit training várja.

A sok sport mellett az étrendjére is ügyel, hiszen aki igazán szereti a testét, az igyekszik mindent megadni neki, amire szüksége van: sok halat, zöldséget, quinoát, barna rizst és salátát fogyaszt.

Emellett a smoothie-k megszállottja, és azt vallja, hogy napi egy zöld smoothie segít neki leginkább az egészsége megőrzésében. Kedvenc zöld smoothie-ját te is elkészítheted otthon: kelkáposzta, citrom, gyömbér, cékla, alma és a petrezselyem kell csak hozzá. Szuper immunerősítő, és Ashley szerint nemcsak egészséges és tápláló, hanem nagyon finom is!

Fotó: Instagram, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X