Főoldal > AKTUÁLIS > Selena Gomez mindenkit átvert

Selena Gomez mindenkit átvert

énekesnőfrizuraSelena Gomezszépségsztár
0

Írta:

Az énekesnő április végén bolondozott egy kicsit rajongóival, de gyorsan kiderült az igazság.

Április végén mi is dermedten meredtünk az Instagramra azt kérdezve magunktól: vajon Selena Gomez tényleg levágatta csodaszép haját? A színész-énekesnő ugyanis egy olyan, két képből összerakott fotómontázst posztolt a népszerű közösségi oldalon, ami alapján 118 milliós követőtábora egy emberként gondolta, hogy tényleg rövidebb frizurára váltott.

Pár nap múlva viszont maga Selena tisztázta a dolgot, és elmondta, hogy csupán parókákat próbálgatott, és az egyikben különösen tetszett magának, ezért a végeredményről készített felvételeket gyorsan meg is osztotta a világgal. De azt talán ő sem gondolta, hogy mennyire felbolydul majd az internet – mert hogy mindenki az ő frizurájával fog foglalkozni.

Pedig ha valaki, hát Selena tudhatná, mit képes kiváltani egyetlen fotó. Erre jó példa az, ami két éve történt, miután az akkor kicsit teltebb alakja miatt sok kritikát és bántást kellett elviselnie. Eleinte úgy tűnt, kiáll magáért, és nem hajlandó lefogyni csak azért, hogy másoknak megfeleljen, de aztán nem bírta tovább – szörnyen fájt neki, amit az emberektől kapott, ezért – hogy alakja ne jelentsen támadási felületet – gyorsan formába lendült.

A gyors fogyást drasztikus módszerekkel tudta csak elérni: alig egy hónap alatt nyolc kilót adott le. „A hét minden napján két-két kardió-edzést iktat be, és nem eszik mást, mint zöldségeket, némi halat meg egy kis gyümölcsöt” – mondta akkor egy névtelenséget kérő ismerőse. Majd hozzátette: mivel nagyon kitartó, az eredmény sem maradt el.

Egyesek étkezési zavarokról is suttogtak, ám Selena korábban már megnyugtatott mindenkit, hogy minden rendben van vele. A látszat viszont nem ezt mutatta: 2014-ben kórházi segítséget is kellett kérnie. Egyesek szerint azért, mert képtelen volt függőségeivel egyedül leszámolni, mások viszont úgy gondolták, stressz és kimerültség miatt kellett rehabra mennie.

Azt nem tudjuk, hogy akkor étkezési zavarokról esett-e szó közte és orvosai közt, de arról mi is írtunk korábban, hogy voltak problémái a helytelen táplálkozás miatt. Azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga. Előfordult vele, hogy napközben rosszul érezte magát, de az is, hogy felszaladt rá pár kiló.

Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta már megismerkedett. Nem mindig tudta magát ehhez tartani, de azért igyekezett.

Régebben Selena edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel, amiket a fogyás elősegítése érdekében is valószínűleg rendszeresen végzett.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X