Főoldal > AKTUÁLIS > Amy Adams hétköznapi szettben is csinos

Amy Adams hétköznapi szettben is csinos

Amy Adamskalapöltözékruhaszettszínésznősztár
0

Írta:

Utánozd le Amy Adams nyári szettjét: tündöklő leszel bármilyen nyári eseményen.

Ugye, te is sokszor hallottad már, hogy a kevesebb több? Nos, ezt vallja az egyik legcsinosabb hollywoodi színésznő, Amy Adams is, és ezt az elvet követve választott ruhát, amikor legutóbb a férjével és barátaikkal piknikezett. A 42 éves sztár szettjét érdemes neked is leutánozni, mert bármilyen nyári eseményre tökéletes – tengerparti sétától egy romantikus vacsorán át egészen egy esküvőig.

Az alapok talán már neked is ott vannak hozzá a szekrényedben, mint mondjuk egy előnyös szabású virágmintás ruha. Ez igazi nyári Jolly Joker, amivel egyszerűen nem lőhetsz mellé. Viseld szalmakalappal és kényelmes szandállal, ahogyan Amy tette, és nincs is más hátra, mint a bókok besöprése!

Persze van itt még egy dolog, amiben szintén mindannyian szeretnénk utánozni a színésznőt: ő sosem azt nézi, mivel nem elégedett a külsejével kapcsolatban, hanem arra koncentrál, ami tetszik neki. Jóban van saját magával, és elfogadja magát olyannak, amilyen. Ezt korábban ő maga is megerősítette egy külföldi magazinnak adott interjújában.

„Amikor kisbabát vártam, megértettem, mi a testem valódi szerepe a világban. Nem azért jöttem a Földre, hogy mindig tökéletesen pózoljak fürdőruciban, hanem egész más miatt. Azt mondtam magamnak: nézd, ki tudsz hordani egy gyereket, hízol, minden rendben van. És azóta is jóban vagyok a testemmel” – árulta el.

Persze Amy-nek is voltak gondjai, korábban arról is őszintén beszélt, hogy önbizalomhiánya miatt néhány éve mélypontra került. „Miután leforgattuk a Kapj el, ha tudsz című filmet Leonardo DiCaprióval, fullasztónak éreztem a nyomást, hogy olyan színésznő legyek, amilyenné válni nem volt elég önbizalmam” – nyilatkozta egy neves magazinnak.

„Rémes meghallgatásaim voltak, és az ezt követő éveim is úgy teltek, hogy biztos voltam benne: nem tudom megcsinálni, nem vagyok elég erős az ilyen szintű visszautasításokhoz. A kérdés számomra az volt, mit kezdjek ezek után az életemmel. Ott álltam, 30 évesen, elveszetten és összezavarodva” – folytatta.

Manapság már nem kínozzák ennyire a kételyek, de ahelyett, hogy a társaság középpontja lenne, most is jobban szeret inkább a háttérbe húzódni. Amy szerint az anyaság is erősebbé és magabiztosabbá teheti a nőket, ahogyan az is, ha úgy érzik, mindent megtesznek azért, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Ő az egészséges és tudatos táplálkozás és a rendszeres sport híve – nem azért, hogy vékony legyen, hanem a fittsége és jó formája megőrzése miatt.

„Miután megszületett, a kislányom, nem diétákkal, hanem rendszeres mozgással akartam visszanyerni az alakomat. És mivel számomra az is fontos, hogy élvezzem a sportot, nem edzőtermi mozgásformákat választottam, hanem a rúdtáncot. Ezt már az első alkalom után megszerettem, és az alakomnak is jót tett” – mesélte egy korábbi interjúban a sztár.

A mindössze 163 cm magas színésznő abban is hisz, hogy edzőpartnerrel sokkal hatékonyabb a sportolás, ezért leggyakrabban kedvesével mozog. Legutóbb túrázás közben fotózták le őket, ahová a színésznő anyukáját, és a család két kutyusát, Pippy-t és Sadie-t is elvitték. Arról pedig egy interjúban mesélt, hogy miként hozta magát formába Az acélember című Superman mozira, melyben Lois Lane-t alakítja.

„Mindig is le akartam győzni a főgonoszokat, de az nekem nem megy, hogy sovány csirkehúson és brokkolin éljek. Van egy kislányom, ezért azt sem tudom vállalni, hogy hajnali 3-kor keljek, és eddzek forgatás előtt. Odafigyeltem az étkezésre, és edzettem, de semmit sem vittem túlzásba” – vallotta be Amy, aki kávé és tea helyett sok szénsavmentes ásványvíz fogyasztásával őrzi frissességét.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X