Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez elképesztő hasizmot villantott

Jennifer Lopez elképesztő hasizmot villantott

edzésénekesnőhasizomJ. LoJennifer Lopezsportszínésznősztártest
0

Írta:

Jobban megbámultuk a popdíva hasát, mintha babát várna.

Mindig is tudtuk, hogy Jennifer Lopez egy elképesztő nőszemély, de hogy 47 évesen olyan izmos hasat villantson, hogy mindannyiunknak leessen az álla… na, erre nem számítottunk. Így hát legutóbbi – franciaországi romantikus nyaralásán készült – fotóit nézegetve jobban megbámultuk a hasát, mintha kisbabát várna.

J. Lo valószínűleg tervezgette már egy ideje ezt a hasvillantást, sőt, szerintünk még a tökéletes szettet is eltervezte: fehér naci, fekete kiegészítők, és természetesen az a fekete, hosszú ujjú crop top, amiből pont annyit mutat, amennyit kell. Stílusos, lehengerlő és nagyon szexi! Edzője, Tracy Anderson szerint elképesztő mennyiégű munka van abban, hogy „Jenny from the Block” ilyen testtel büszkélkedhet.

„Nagyon ’tisztán’ étkezik – mondta Tracy az egyik népszerű külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja a Jennifer által diktált iramot. Bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

„Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki. Hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, és persze az ünnepeken mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből többet evett, legfeljebb lemozogja.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet inni. Az alkoholt és a dohányzást viszont mellőzöm” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami szerinte a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer”.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X