Főoldal > AKTUÁLIS > Szuperszexi a sorozatsztár, Thalía

Szuperszexi a sorozatsztár, Thalía

nyaralássorozatszínésznősztárThaliavakáció
0

Írta:

A mexikói szappanorperák sztárja családjával utazott el vakációzni.

Emlékszel a Marimar és a Rosalinda című sorozatok gyönyörű színésznőjére, Thalíára? Nos, akkor biztosan tudod róla, hogy jó ideje az Egyesült Államokban él, Tommy Motola producer felesége, és – ami számára valószínűleg mindennél fontosabb – kétgyerekes anyuka. Így hát nem is meglepő, hogy nyaralását is családi vakációként képzelte el: amint a gyerekek számára véget ért a suli, felkerekedtek, és meg sem álltak a Bahamákig.

„Ez nemcsak egy családi nyaralás volt most számunkra, hanem egy különleges alkalom is, hogy megünnepelhessük a két legfontosabb férfit az életemben: a kisfiunk, Matteo hatodik szülinapját, és az apák napját” – nyilatkozta. Majd hozzátette, hogy sajnos az utazás már véget ért, és vissza kellett térniük a dolgos hétköznapokba: ő stúdióba vonul következő albuma elkészítése végett, férje pedig egy Donna Summer életéről szóló Broadway-darab bemutatásán dolgozik.

Thalía persze néhány nyaralási képet is megosztott népes követőtáborával Instagramon: néhány fotó egy spontán kincsvadászaton készült, más képeken viszont egyedül, fürdőruhában hűsöl. Fotóin olyan ruhák is láthatók rajta, melyek a Macy’s számára tervezett kollekciójából valók – kedvencünk ez a fekete darab, amit mi is bármikor szívesen viselnénk a strandon. Thalía fotóit látva amúgy is vízpartra vágyunk, na de ki nem?!

Persze a rajongóknak az is feltűnik, hogy a színész-énekesnő 45 évesen is szuperjól néz ki. Ezt egyrészt annak köszönheti, hogy nem ma kezdett el az egészséges étrenddel és a rengeteg mozgással barátkozni – személyi edzőt vett fel, akivel együttműködve rájött, melyek azok a sportok, amiket legszívesebben űz. Mivel lételeme a változatosság, kedvenc gyakorlatait váltogatja az edzések során. Ha pedig kikapcsolódásra vágyik, akkor nem fagyizni megy, hanem egy jógaórát vagy egy kis falmászást iktat be.

Xavier Orizaga Sodi dietetikus szerint Thalíának soha nem voltak súlyproblémái, mert tökéletesen tisztában van azzal, miből mennyit ehet. „Persze, eszik csokit és nasit is, de ezeket is aszerint választja ki, mennyire táplálóak” – mondta.

„Főleg gyümölcsöket, zöldségeket, gabonaféléket és proteint fogyaszt. Az egészséges étkezésben hisz, nem pedig abban, hogy koplalnia kellene, vagy mondjuk kés alá kellene feküdnie” – tette hozzá a dietetikus, talán azokra a pletykákra reagálva, melyek szerint állítólag Thalíának kivették egy-két bordáját, hogy még vékonyabb lehessen. Barátai szerint ez abszurd, hiszen elég megnézni néhány régi képet ahhoz, hogy láthassuk: a 165 cm magas színésznő mindig is ilyen vékony volt.

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X