Főoldal > AKTUÁLIS > Scarlett Johansson óriástetkót villantott

Scarlett Johansson óriástetkót villantott

Scarlett Johanssonszínésznősztártesttetoválás
0

Írta:

Mi az ott a színésznő hátán?!

Scarlett Johanssonnak van már néhány tetoválása, de most nagyon úgy tűnik, egy újabb mintával bővült a már amúgy sem szerény repertoárja: a hátán egy méretes, erősen virágmintának tűnő motívum villant fel egyik nap, amikor egy pántos, fekete haspólóban fotózták le.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Atlanta, GA  - Scarlett Johansson arrives to basecamp sporting a new back tattoo. The 32-year-old actress is dressed down ahead of shooting.

Pictured: Scarlett Johansson

BACKGRID USA 21 AUGUST 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*

Hogy miért nem akadunk fenn azon a részleten is, mely szerint haspólóban mászkált? Mert szerintünk aki ilyen csinos, annak szinte bármi jól áll. Ezalól pedig a haspóló sem kivétel. Scarlett azóta ilyen jó formában van, hogy kislánya születése után alig két hónap alatt visszanyerte alakját. De azt mondja, nem azért, mert folyton diétázott – erről szó sincs.

„A kislányom születése után nem fogyókúráztam, nem nézegettem folyton, miből mennyit eszem, és a kalóriákat sem számoltam. Inkább a mozgásra figyeltem egy kicsit jobban: egyre intenzívebben kardióztam, amit súlyzós edzésekkel egészítettem ki, a személyi edzőm irányítása és tanácsai után” – nyilatkozta.

De persze annyira nem fogyott le, mint anno a Vasember 2 forgatására. Akkor Gwyneth Paltrow és Tracy Anderson segítségével 7 kilót adott le, majd a Bosszúállókra is csúcsformába hozta magát.

„Az edzéseknek köszönhetően fittebb és energikusabb vagyok, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta akkor Scarlett. Ám míg ő napi 90 percen át izzadt az edzőteremben, ahol húzódzkodással, fekvőtámaszokkal, guggolásokkal és kitörésekkel formálta testét egyre vékonyabbra és izmosabbra, a fél világ aggódott, hogy talán örökre búcsút mondhatnak Hollywood legcsábosabb domborulatainak.

De a sztár a Bosszúállók forgatása után lazított egy kicsit szigorú edzéstervén, és a napi 90 perces kőkemény edzéseket alkalmankénti futás és súlyzós gyakorlatok váltották fel. Étrendjében pedig a sovány hús-saláta kombó helyett olykor egy-egy szénhidrát-dúsabb étkezést iktatott be.

A Páncélba zárt szellem című sci-fi akciófilm forgatására viszont megint kemény edzéseket vállalt be – keményebbeket, mint anno Gwyneth Paltrow-val. A filmben egy félig ember, félig robot rendőrt alakít, és a cselekmény jelentős részében testhezálló latexruhát visel, vagy hiányos öltözékben látható. Ráadásul a kaszkadőrmutatványok egy részét is ő végezte.

„Sokkal többet kellett edzenem, mint mikor a Fekete Özvegy szerepére készültem – árulja el a színésznő. – A napom hajnalban kezdődött a konditeremben, és egy egész halászfalu nem eszik annyi tonhalat, mint én a felkészülés során. Mindez heti öt napon át, csak hétvégén szusszanhattam egy kicsit” – árulta el még korábban Scarlett Johansson.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X