Főoldal > AKTUÁLIS > Ariel Winter túl mini PVC ruhában lépett utcára

Ariel Winter túl mini PVC ruhában lépett utcára

alakAriel WinterModern családruhaszínésznősztártest
0

Írta:

Ez a szerkó tényleg nem lehetett kényelmes viselet!

Ariel Winter úgy döntött, ha már párja, Levi Meaden 30. születésnapját ünneplik, akkor annak meg kell adni a módját. És így is tett: a Modern család 19 éves színésznője egy nude színű PVC miniruhában kísérte el kedvesét a The Nice Guy nevű nyugat-hollywoodi étterembe.

Egyesek szerint nem az alkalomhoz illően öltözött: ezt a viseletet inkább a hálószobában kellett volna felvennie, ahol csak a pasija látja. Mások viszont úgy gondolják, Ariel fiatal és csinos, miért is ne mutathatná meg egy ilyen merész ruhában is az alakját?!

Nos, az tény, hogy a színésznő manapság már nem küzd a kilókkal – korábban folyamatosan súlyproblémái voltak, de úgy tűnik, ezeknek az időknek már vége (nőiesen vékony lábaira és lapos hasára különösen érdemes vetni egy pillantást).

Hogy mi a titok? Ariel szerint a rendszeres sport, ami nem kényszernek, hanem életformának fog fel. Szabadidejében is sokat gyalogol vagy túrázik, a konditeremben pedig a legnagyobb hírességeket is edző Gunnar Peterson útmutatásai szerint végzi a gyakorlatokat. Azt mondja, kemény, de megéri. „Boldogabb és elégedettebb vagyok magammal, mint valaha” – árulta el.

Ariel ma már tudja, hogy nem a két számmal kisebb cuccokba kell beleférnie, hanem jobban jár, ha a saját méretének tudatában választ csinos és néha kicsit kihívóbb ruhákat. A fiatal színésznő szerint nincs baj azzal, ha olykor kicsit többet mutat a testéből, ő így érzi jól magát. Ráadásul az utóbbi időben nemcsak magabiztosabb lett, hanem mások dolgát is a szívén viseli: gyakran emel szót az ellen, ha valakit megszégyenítenek a kinézete miatt.

Ami az étrendjét illeti, itt sem a pillanatnyi megoldások híve, hanem a gyökeres, lehetőleg életre szóló változásoké – elvégre neki is az egészsége a legfontosabb. Ennek jegyében kiiktatta életéből a finomított élelmiszereket és a gyorskajákat, mert ezek nem valami táplálóak.

Ezek helyett inkább magas vitamin- és ásványianyag-tartalmú ételeket fogyaszt, mert biztos akar lenni abban, hogy a teste mindent megkap, ami a helyes működéshez szükséges. Olyan ez, mint amikor az ember jó minőségű üzemanyagot tölt az autójába: annak reményében teszi, hogy sokáig működik majd helyesen. Nos, ezt Ariel is pont így gondolja. A méreganyagok kiürítése és bőre szépségének megőrzése érdekében pedig arra is törekszik, hogy minden nap legalább három liter vizet elszürcsöljön.

A fiatal színésznő egyik kedvenc „csodaszere” egy igazi superfood: a fokhagyma. Méghozzá azért, mert felpörgeti az anyagcserét, segít a zsírt eltüntetni a sejtekből, a méregtelenítést is fokozza, és nem utolsósorban még finom is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X